od ganuća se rasplakala / Pisma Djedu Mrazu: Glorija spasila već preko 300 životinja: poklonili smo joj baš ono što joj treba

Glorija iz naše priče dobila je dar koji joj baš treba. 19-godišnjakinja iz Marije Gorice kraj Zaprešića brine se o napuštenim životinjama. Već ih je spasila gotovo 300. Zato je Djed Mraz nikako nije smio zaboraviti. Njezina joj je prijateljica uz našu pomoć priredila iznenađenje.

22.12.2016.
18:21
VOYO logo

"Dragi Djede Mraze, pišem ti pismo u želji da razveselimo jednu divnu mladu djevojku…Glorija je posebna po tome što se brine, skrbi o i udomljava napuštene pse… sada ih ima tridesetak i o svemu se brine sama, a financije dobiva od dobrih ljudi. Uglavnom troši svoj novac", napisala je Ksenija, Glorijina prijateljica, pismo Djedu Mrazu.

Dolazak naše ekipe Gloriju Malin je veoma iznenadio. Štoviše, za sebe je rekla “da je u šoku”, te je zaplakala. A nije ni mogla pretpostaviti zašto je i Ksenija kod nje. Pa smo joj pokazali pismo koje je Ksenija pisala Djeda Mrazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom da sav novac koji da na pse, sebi jako malo priušti. Tako da sam je htjela iznenaditi uu tvoju pomoć s nekim poklonom. Glorija će biti jako sretna. Hvala unaprijed. Sretan Božić i Nova godina, s poštovanjem Ksenija Hasanović”, pročitala je Glorija naglas.

Glorija se od ganuća rasplakala i prije nego li smo joj pružili omotnicu s poklon bonom. Poklon bon od 2.000 kuna glasi na ime Glorija Malin, a bon se može potrošiti u Hop trgovini Zaprešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi iznenađenje bilo toliko uspješno da nam u svemu nije pomogao i Glorijin tata.  

“Mislim da ću Oskara za ovo morat dobit. Za sav scenarij što smo složili. Nije ništa skužila, jel’ tako? Vidjeli smo po reakciji...nije, jelda?”, komentirao je Zoran Malin, Glorijin tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirali je jesmo, ali prošla je ova mlada djevojka puno teže stvari. Tek je navršila 19 godina, a već tri godine spašava napuštene pse. I to najčešće one najgore slučajeve – polomljene, pretučene, izgladnjele, traumatizirane. Do sad ih je kroz njezine ruke I ovo maleno sklonište prošlo gotovo 300.

Pa kako li je s 15 godina naučila spašavati pse? “A to nije odluka. To je nešto što jednostavno znaš da tako mora biti, to ne možeš voljet, to ne možeš naučit radit, to mora biti u tebi. I to što je u tebi samo izlazi van, i to je to”, objasnila je Glorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njezin posao nije nimalo glamurozan. Hranjenje, čišćenje, šetanje, maženje – puno je to posla i za nekoliko ljudi. Kako i sama Glorija kaže: “Da, ovo nije glamurozno. Ovo je posao kad si 24 sata u dlakama, 24 sata u govnima do grla, doslovno. Ali to što dobiješ od njih u zahvalu...nema te hvale i nema tih novaca i nema tog što ti može biti veća hvala od njihove sreće i zahvalnosti”.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo