odmor u skladu s okolnostima / Petrov o Reinerovom skijanju: 'Možda se to moglo i elegantnije izvesti'

Image
Foto: Facebook

Božo Petrov kazao je kako javnost odmah u startu ne bi trebala osuđivati novoizabranog predsjednika Sabora Željka Reinera, ali da je 'možda mogao to elegantnije izvesti'

4.1.2016.
16:06
Facebook
VOYO logo

Novinare je zanimao komentar Bože Petrova na odlazak predsjednika Hrvatskog sabora HDZ-ovog Željka Reinera na skijanje u inozemstvo pod službenom sigurnosnom pratnjom. Petrov je rekao kako je pitanje koliko je moguće u ovom trenutku uzeti slobodnih dana, no da ne treba u startu osuđivati.

Image
zimske radosti /

I Petrov uživa na skijanju: 'Otišao je na Kupres samo za vikend i bez ikakvih privilegija'

Image
zimske radosti /

I Petrov uživa na skijanju: 'Otišao je na Kupres samo za vikend i bez ikakvih privilegija'

"Mislim da ne treba u startu osuđivati osobe, no možda se moglo to i elegantnije, bez obzira što je to štićena osoba, izvesti i provesti osobu. Naravno da štićene osobe ne mogu stajati u redu i mislim da se zbog toga ne treba osuđivati, ali način na koji se stvari rade mislim da nije bio dobar", rekao je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako treba iskoristiti blagdane, ali u onome opsegu koliko je to u mogućnosti i prosječnim građanima.

Na novinarsku opasku da je i on otišao na skijanje Petrov je odgovorio: "Ja sam otišao na tri dana za vrijeme stare godine, Nove godine i dan poslije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišao je za vikend s obitelji, to je 100 kilometara od Metkovića, Kupres, najskromije moguće skijalište. Bez ikakvih privilegija. Tako da mislim da čovjek ima pravo odmorit se", izjavio je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja ​jučer. 

Podsjetimo, novoizabrani predsjednik Sabora Željko Reiner je u subotu pod policijskim osiguranjem zaobišao kilometarsku kolonu na Bregani kako bi što prije stigao na skijanje, izazvao je mnoštvo reakcija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, između ostalih, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja na svom Facebooku napisao da je "u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji, takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno", ali i napomenuo da je "bilo i gorih slučajeva". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo