'vrijeme je da se prekine sapunica' / Petrov: 'Nudio sam im glavu na pladnju i ništa. Dosta je licitacija, HDZ ima tri opcije'

'Vrijeme je da se prekine sapunica. Prva opcija HDZ-u je da konačno postave 76 saborskih zastupnika ili da ponude prvog potpredsjednika Vlade RH. Ili ćemo ići na izbore', poručio je Petrov s Markova trga

9.6.2016.
14:39
VOYO logo

Predsjednik Mosta Božo Petrovu 15 sati obratio se javnosti na Markovu trgu.

"Mogu reći da Most neće sudjelovati u političkim trgovinama i tezgarenju. Niti Orešković niti ja nismo odgovorni za ovu situaciju. Dali smo priliku HDZ više puta da se stabilizira. Ja sam osobno nudio svoju glavu na pladnju, sve se to odbilo. Za mene ovo nije HDZ već skup pojedinaca koji su privatizirali i stranku i sve se u podredili svom interesu. Sva ova situacija je počela od jedne afere, i to one Tomislava Karamarka", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da se prekine sapunica. Prva opcija da konačno postave 76 saborskih zastupnika ili da ponude prvog potpredsjednika Vlade RH. Ili ćemo ići na izbore".

"Ni kriv ni dužan nudio sam svoju ostavku i ništa. Dosta je licitacija. Imaju tri izbora i da se to obavi u iduća 24 sati, ako im treba i više", dodaje Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik Mosta potom je poručio kako se nada da će prevladati razum i da će HDZ dati priliku Vladi.

"Ovu Vladu se ruši od samog početka. Neka se postroje u Saboru i neka se pokažu. Ja sam sa svojim Most-ovcima bio sinoć, spremni smo poginuti jedan za drugoga, a ne prodati se. Mi smo svi jedinstveni", zaključio je svoje kratko obraćanje novinarima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo