PETRININ POUČAK: / "Da je svih 15 tako jedinstveno kako je Božek htio prikazati, davno bi išli s jednom stranom"

Image
Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Stipe Petrina još jednom se osvrnuo na jedinstvenost Mosta. Prateći pregovore trojice lidera i najnoviji razlaz, načelnik Primoštena je kazao kako je o toj situaciji "govorio davno".

21.12.2015.
9:20
Pixsell, Duško Jaramaz
VOYO logo

Stipe Petrina i dalje ne odustaje od udaraca po struji na čijoj se listi našao na parlamentarnim izborima. Tako se još jednom svojom oštrom kritikom osvrnuo i na najnovije trenutke u pregovorima koji su ovih dana odvijali između lidera tri velike političke opcije. Svoje mišljenje Petrina je iznio na Facebooku.

"Govorio ja davno, da je svih 15 preostalih tako jedinstveno kako je Božek htio prikazati, davno bi oni išli sa jednom stranom. sada vidimo da od jedinstva nema ni J. Šteta, jedna izvrsna ideja ovako UNIŠTENA . Međutim to i jeste bio pravi razlog stvaranja MOSTa , uništiti svaku mogućnost razbijanja političkog polariteta dvaju stranaka HDZ i SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada barem nekoliko izbornih ciklusa mogu biti mirni, jer na svaki spomen nekog 3. puta normalnim biračima će se doslovno dizati želudac, pa će se od protesnih pretvoriti u birače koji uopće ne izlaze na izbore. Tako će na izbore izlaziti samo stranačke vojske i dobivati izbore sa nekih 10-15 % ukupnoh biračkog tijela", napisao je Petrina na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo