izgubio živce / Petrina na Faceu: 'Molim sve idiote koji misle da nam je Vlada išta dala da se obrišu s moje liste prijatelja'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tehnička Vlada kojoj je Zoran Milanović na čelu odobrila je jučer općini Primošten zaduženje od deset milijuna kuna kod jedne banke. Sve to nekima je bilo dovoljno da Vladu i Petrinu optuže za nemoralne radnje

11.12.2015.
20:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Tehnička Vlada kojoj je Zoran Milanović na čelu odobrila je jučer općini Primošten zaduženje od deset milijuna kuna kod jedne banke. Zanimljivo, o tome je Vlada raspravljala na zahtjev Općinskog vijeća kojem je na čelu načelnik Stipe Petrina koji je prije nekoliko dana na konzultacijama na Pantovčaku svoj glas obećao SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste.

Sve to nekima je bilo dovoljno da Vladu i Petrinu optuže za nemoralne radnje. Vlada se još jučer opravdavala, a ništa sumnjivo u ovom poslu ne vidi ni Petrina koji se na samo sebi svojstven način obračunao s kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno mi je koliko ima kretena u Hrvatskoj, ali da se novinari koji se smatraju ozbiljnim usude napisati da je Vlada RH dala i jednu lipu općini Primošten, a kamoli neki kredit onda nije ni čudo da je ova zemlja podijeljena mržnjom. Činjenica je da ti mogu oprostiti sve osim uspjeha!", napisao je Petrina i nastavio u istom tonu.

"U cijeloj ovoj stvari jedno je pozitivno što se lagano riješavam šljama koji su se krili iza lažnih profila ili su glumili da su normalni. Molim sve retardose; glupanjikose i veleštovane idiote koji i misle da je Vlada išta dala općini Primošten osim potvrde o urednom stanju općinskih financija da se sami brišu s moje liste prijatelja ili čak da me sami blokiraju jer kretenske objave jednostavno više ne želim gledati", poručio je Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo