u uvali Duboka u Šibeniku /

Petogodišnjak se kupao u moru pa ga napao pas: Vlasnik je odšetao bez da je pitao kako je dječak

Image
Foto: Thinkstock.com

Sva sreća, petogodišnjak je zadobio lakše ozljede, ali je pod strahom od pasa

9.7.2019.
7:13
Thinkstock.com
VOYO logo

Dječaka (5) koji se u subotu kupao u uvali Duboka u Šibeniku ugrizao je staford u vlasništvu 40-godišnjaka. Dječak je, na sreću, zadobio lakše ozlijede, a vlasnik staforda zaradio je novčanu kaznu, potvrdili su u policiji za ŠibenikIN.

"Incident se dogodio u 13.20 sati na plaži iza Lukoila. Dijete je zadobilo lakše tjelesne ozlijede, a 40-godišnji vlasnik novčano je kažnjen na licu mjesta zbog držanja životinja bez nadzora. O incidentu ćemo izvijestiti veterinarsku inspekciju", kazala je glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka petogodišnjeg dječaka za ŠibenikIN ispričala je što se dogodilo. Dok su se njena djeca kupala u moru, na plažu su došli muž i žena s tri psa.

"Pustili su ih u more bez uzica i brnjica. U jednom trenutku jedan pas, mislim da to bio staford, krenuo je prema mom petogodišnjem sinu i ugrizao ga za lijevu ruku", ispričala je majka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj stradalog dječaka je u šoku, a majka je kazala kako je sreća u nesreći bila što je suprugov brat bio pored malog te ga obranio od ponovnog napada psa. Majka tvrdi i da je vlasnik pasa nakon incidenta pozvao pse i odšetao bez da je uopće pitao je li dječak dobro. 

"Odšetao je bez stavljanja povodca i bez brnjice koju, naravno, nije ni imao. Malog smo odvezli na hitnu i tamo mu je pružena liječnička pomoć. S nama je bio i sin od devet godina koji se od straha počeo tresti i vidjelo se da mu nije bilo dobro. Kupalište nije ograđeno za ljude, ali psima nije dozvoljeno da šetaju slobodno, a pogotovo da ulaze u more gdje su ljudi", kazala je majka dječaka za ŠibenikIN.

Sva sreća, petogodišnjak je zadobio lakše ozljede, ali je pod strahom od pasa. Majka je spomenula i kako su bili kod epidemiologa te oni sada šalju zahtev da se vlasniku pas oduzme na 10 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo