nada u španjolskoj /

Petogodišnja Kristina Hunjek treba našu pomoć: boluje od neuroblastoma, a jedini spas za nju je skupocjeno liječenje imunoterapijom

Boluje od neuroblastoma, jedini spas za nju je skupocjeno liječenje imunoterapijom. Tata koji je tjednima spavao u automobilu pred Klaićevom moli da njegovoj kćeri pružimo priliku

7.12.2017.
19:10
VOYO logo

Kristina Hunjek ima pet godina i treba našu pomoć. Boluje od neuroblastoma, jedini spas za nju je skupocjeno liječenje imunoterapijom. Tata koji je  tjednima spavao u automobilu pred Klaićevom - moli da njegvoj kćeri pružimo priliku. 

"Teško je opisati kakve su emocije, bude sve, a najviše je onih teških jer ona treba pomoć, podršku, ona treba oslonac, morate biti čvrsti i jaki za nju", kazala je njena majka Željka Hunjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoju Kristinu bi učinili sve - njihova petogodišnjakinja veći je dio svog života provela u bolnicama. Godine 2014. joj je dijagnosticiran visokorizični neuroblastom nadbubrežne žlijezde. Priča male obitelji iz Daruvara obišla je Hrvatsku, a činjenica kako je tata Vinko tjednima spavao u automobilu ispred bolnice - jer nije imao gdje - dirnula je mnoge.

"Bilo mi je svejedno gdje sam obzirom na sve to, na šok da zdravo dijete boluje od tumora, to nije bilo normalno", prisjetio se otac Vinko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Kristina je prošla sve oblike liječenja i sada joj se u Hrvatskoj više ne može pomoći! Jedina nada - put u Španjolsku na eksperimentalno liječenje. 

"Dali su nam nadu da bi je oni mogli nastaviti liječiti, a sad.. Nadamo se da je tako i da će ona sve to moći izdržati kako je i dosada", nada se njena mama.

Izbora jednostavno nemaju - uz pomoć udruge Ljubav je na djelu traže pomoć. Svaka kuna je dobrodošla. Put o kojem doslovno ovise životi - zakazan je za nedjelju, a novac za dogovorenu imunoterapiju nemaju!

"Košta 170 tisuća eura, odnosno milijun i nešto kuna, sto uključuje smještaj i sve. Do sad smo skupili nekakvih 60 tisuća kuna, prema ovome to je kapljica u moru", rekla je voditeljica udruge Ljubav na djelu Ljiljana Vuletić.

"Treba joj pružiti priliku, svakom djetetu treba pružiti priliku. Ovo je ključni trenutak za Kristinu, nema više", poručio je Kristinin tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prema najnovijim informacijama, do sada je prikupljeno više od 240 tisuća kuna. 

Donacije se i dalje primaju na žiro račun Udruge Ljubav na djelu za Kristinu Hunjek u Zagrebačkoj banci, IBAN: HR4123600001502212733

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo