bogata ponuda /

Petnaest godina kladionice hrvatske lutrije

Image
Foto: PROMO

Kladionica Hrvatske Lutrije na tržištu je prisutna od 2004., a svoj petnaesti rođendan proslavit će u lipnju ove godine.

17.1.2019.
15:06
PROMO
VOYO logo

Osluškivanjem potreba i stavljanjem igrača u fokus, bogatim ponudama i najboljim koeficijentima, Kladionica HL bilježi konstantan rast te postaje važnim čimbenikom na hrvatskom kladioničkom tržištu. Važno je istaknuti da je u ovom trenutku Kladionica Hrvatske Lutrijejedina hrvatska kladionica (u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu) za razliku od preostalih 5 sudionika na tržištu koji, prema podacima Ministarstva financija, priređuju igre klađenja.

Hrvatska Lutrija zalaže se za povratak igrača s ilegalnih internetskih stranica u domaće kladionice, a zbog kojih udio sivog tržišta u RH iznosi 38% ili gotovo 2 milijarde kuna koje, samo u segmentu klađenja, odlaze nelicenciranim priređivačima igara na sreću što je gubitak i za Državni proračun. Od ukupnih sredstava koje Hrvatska Lutrija uplaćuje u proračun, temeljem Uredbe Vlade o kriterijima za utvrđivanje korisnika, 50 % spomenutih sredstava izdvaja se i za hrvatski sport odnosno za organizacije koje promiču razvoj sporta. Tako je i prošlogodišnjem Europskom rukometnom prvenstvu, koje se održavalo u Hrvatskoj, Hrvatska Lutrija bila ponosni službeni partner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Kladionicu Hrvatske Lutrije, najbolje koeficijente i bogatu ponudu pratite Kauboje i na ovom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo