ISKRENO PRIJATELJSTVO / Petar Šegedin skoro se rasplakao zbog svog cimera iz 'Superstara'

Image
Foto: RTL

Ivan Vidović Eyevan o svom cimeru s Korčule ima samo riječi hvale, a kroz vrijeme koje provode zajedno - dobro ga je upoznao. "Petar je duša od čovjeka", otkrio je Eyevan, čim je Petra doveo do ruba suza

30.11.2023.
14:49
RTL
VOYO logo

Hana Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško izborili su polufinale 'Superstara'. Mladi i talentirani glazbenici borit će se u trećoj epizodi 'Superstara' uživo za prolazak u finale - čime će biti korak bliže pobjedi u showu, ali i nagradi od 50 tisuća eura. Izvanredan je to početak glazbene karijere o kojoj sanjaju kandidati, a dok uvježbavaju posljednje detalje uoči treće epizode uživo, otkrili su nam i poneke tajne jedni o drugima.

Polufinalisti 'Superstara' kroz uzbudljivu glazbenu avanturu su se i dobro upoznali, sprijateljili te podijelili ono što znaju jedni o drugima. Petar Šegedin i Ivan Vidović Eyevan trenutno su i cimeri, baš kao i Toni Peruško i Dino Miklaužić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ivan Vidović Eyevan o svom cimeru s Korčule ima samo riječi hvale, a kroz vrijeme koje provode zajedno - dobro ga je upoznao. "Petar je duša od čovjeka", otkrio je Eyevan, čim je Petra doveo do ruba suza. Zadranin je otkrio i da je njegovom cimeru najdraži član žirija Tonči Huljić te da bi Petrov duet iz snova bio onaj s Petrom Grašom. Šegedin je otkrio i da je s Grašom već zapjevao. "Kada je tek izašla pjesma 'Ako te pitaju', Grašo je imao koncert na Korčuli pa sam pjevao s njim na pozornici. Mislim da je Petar jako karizmatičan, volio bih ga bolje upoznati i jednog dana s njim napraviti duet", zaključio je Korčulanin.

Image
Foto: RTL

Pikanterije o svom cimeru otkrio je i Šegedin, rekavši da je Ivan novi Cristiano Ronaldo. "Ljudi to možda ne znaju, no Eyevan je novi Cristiano Ronaldo, bolesno dobro igra nogomet", otkrio je Petar i dodao je da 'božanski dar imati prijatelja kao što je Ivan'. "Vidović nakon showa želi otići u Veliku Britaniju, raditi albume i pjesme i u tome sam mu, uz roditelje i Boga, najveća podrška", otkrio je Šegedin o svom cimeru. Ivanu je, dodao je, najdraži član žirija Severina, a iz takta ga najviše izbaci nepravda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Predstavili su se međusobno i Dino Miklaužić te Toni Peruško. Istrijan je za svog mladog cimera rekao da je 'zreo za svoje godine i da jako dobro razmišlja sa svega 18 godina'. "Rekao bih da mu je Severina omiljena članica žirija, ali tu je i Tonči Huljić, zbog svega što je napravio", otkrio je Toni o Dini pa dodao i da je Miklaužić poprilično nestrpljiv. Duet iz snova Dini bi bio onaj s Oliverom Dragojevićem.

Image
Foto: RTL

Toni Peruško, pak, prema riječima svog cimera iz 'Superstara', svira po cijele dane i živi samo za glazbu. "Toniju je Tonči najdraži član žirija, i to zato što je napravio pola estrade", izjavio je Dino. Dodao je i kako Peruška iz takta uvijek izbaci jutro, a najveća podrška su mu obitelj i djevojka. "Tonijev duet iz snova bio bi onaj s Tinom Turner", zaključio je Dino o svom 'Superstar' cimeru i prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se cimeri snaći u trećoj epizodi 'Superstara' uživo dobro kao i u zajedničkom životu, pogledajte u subotu od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo