superstar / Petar Šegedin - Pijero o novoj djevojci: 'Posvetio sam joj svoju novu pjesmu'

Image

Lucija je s njihovom zajedničkom prijateljicom navijala za njega, a kada je on to doznao, pozvao ju je nakon showa na kavu.

26.1.2024.
13:17
VOYO logo

Mladome slavuju s Korčule Petru Šegedinu - Pijeru baš se sve posložilo nakon 'Superstara'. Novi je izvođač estradnog stručnjaka Tončija Huljića koji ga je u svoj tim 'prigrlio' nakon glazbenog megaspektakla. Tamo ga je primijetio i već je na audiciji shvatio kako je Petar taj. Pjesmu koju je dugo čuvao u ladici pustio mu je nakon showa, a Pijeru se odmah svidjela. Pjesma 'Da me malo sriće stigne' je već vani, a reakcije, kaže nam Pijero, ne prestaju se nizati.

"Očekivao sam određeni odjek, ali baš ovoliki… to nisam očekivao. Hvala svima na podršci", rekao je. Otkrio je kako mu je velika podrška obitelj, prijatelji, ali i obiteljski prijatelji, odnosno Janja Coce, udovica trogirskog slavuja Vinka Coce koji je Pijeru bio krsni kum. "Rekla mi je - voli te kuma. To je bilo nakon što je čula pjesmu. Te su me riječi rasplakale", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim karijernim uzlazom zadovoljna je i njegova djevojka. Da, i to je novost u životu ovog mladog glazbenika.
"Dobro ste rekli, baš mi se sve dobro posložilo", naglasio je u telefonskom razgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Luciji iz Rijeke, koja radi na Korčuli pa zasad nemaju problema s dogovorom oko viđanja. Romansa se rasplamsala nakon 'Superstara'. Naime, Lucija je s njihovom zajedničkom prijateljicom navijala za njega, a kada je on to doznao, pozvao ju je nakon showa na kavu.

"Sretan sam", rekao je Pijero i dodao kako ih je, između ostalog, spojila i glazba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propuštene epizode 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo