kompletan bend na seriji koncerata / Pet Shop Boys - profinjen izbor najvećih hitova na zadarskom koncertu

Image
Foto: Press

Uz nebrojena dosadašnja priznanja grupa je početkom godine dobila zasluženu nagradnu «Godlike Genius» uglednog britanskog magazina NME

28.7.2017.
8:39
Press
VOYO logo

Glazbeni producenti toura su Pet Shop Boys i Stuart Price, čovjek koji je s bendom već surađivao na turneji Pandemonium te u studiju, na produkciji albuma «Electric» i «Super». Posebnost ove serije koncerata je i što uz Neila Tennanta i Chrisa Lowea nastupa kompletan bend, što nije bio slučaj na nekoliko prethodnih turneja.

Uz nebrojena dosadašnja priznanja grupa je početkom godine dobila zasluženu nagradnu «Godlike Genius» uglednog britanskog magazina NME. Čak i bez nje koncert Pet Shop Boysa na zadarskom Jazine Open Airu drži čvrstu čelnu poziciju najvećeg i najuglednijeg glazbenog gostovanja ovog kolovoza u Dalmaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 250 kuna. U ponudi se nalazi i limitirani broj VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo