Perverzni župnik 'nestao' iz slavonskog sela Berka

Marko Tomušić, župnik iz Berka, nakon što se već desetak dana po medijima piše o njegovim perverznim željama i sklonostima, obavijestio je župljane da odlazi na godišnji odmor.

6.5.2011.
8:35
VOYO logo

''Župnik Marko Tomušić obavijestio nas je da odlazi na godišnji odmor. Nije rekao koliko će izbivati iz sela. Kazao je da će mise i dalje redovito održavati te nam je ostavio telefonske brojeve na koje mu se možemo obratiti u slučaju potrebe'', rekao je Gabrijel Kujundžić, načelnik općine Tompojevci, kojoj pripada i Berak.

Mještani spomenutog sela i dalje su u nevjerici poslije objavljenih medijskih napisa i fotografija koje dokazuju svećenikove perverzne i pedofilske sklonosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Strašno je sve to. Iskreno se nadam da se s tog godišnjeg odmora više i neće vratiti u Berak. Ako ga Crkva poslije svega ne makne, onda bi od njega bilo moralno da sam zatraži premještaj i da ode službovati što dalje iz ovih krajeva'', rekla je jedna mještanka Berka o raspoloženju koje vlada među župljanima.

Jutarnji list piše kako mještani Berka kažu i kako je odgođena prva pričest za 14-ero djece koja se trebala održati u nedjelju. Vjernicima je rečeno da se odgađa na ''nekoliko tjedana''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104270095006 arti-201104260063006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo