Od posla u Saboru do fast fooda u Irskoj / Pernarova tajnica za RTL otkriva prave razloge zbog kojih je otišla: 'Bio je to jedan konkretan trenutak u politici'

Jasmina Barić u Dublinu radi u fast foodu. U politiku je ušla kroz Udrugu Franak u koju se učlanila jer ju je gušio kredit u švicarcima

8.5.2018.
19:00
VOYO logo

Od posla u Saboru do fast fooda u Irskoj. Bivša tajnica saborskog Kluba zastupnika Živog zida i Snage - Jasmina Barić spakirala je stvari i dala otkaz. To je šokiralo njezine šefove koji su je molili da ostane. Nama je otkrila zašto se ipak odlučila na odlazak, planira li povratak i što misli o politici i stanju u državi?

"Jednostavno u meni je prelomilo u onom trenutku kada je došlo do preslagivanja vlasti gdje se pokazalo da vlast nije tu da bi nama bilo bolje, nego da sebi osigura neke segmente postojanja. Ja sam ipak odlučila da idem dalje", kaže nam Jasmina Barić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenula je iz početka.

"Na moju odluku je najviše utjecalo političko stanje u zemlji zbog mog posla kojeg sam radila prije preseljenja u Irsku gdje se vidi iznutra situacija,odnosno da politika nije tu u svrhu ljudi nego u svrhu samu sebe," dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupila je kartu za Irsku i tek onda obavijestila svog šefa Ivana Pernara. Odluka je iznenadila i njega i Ivana Vilibora Sinčića.

"To su doživjeli kao poraz jer je to ipak stranka koja se bori za ostanak mladih u Hrvatskoj", kaže nam Jasmina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i kolege su je nagovarali da ostane.

"To nam je bilo vrlo bolno, voljeli smo Jasminu Barić i čujemo se i dan danas, razmijenili smo neke male poklone, ali nažlost nije to jedini slučaj. Mnogi naši članovi morali su otići u inomzemstvo", komentirao je Jasminin odlazak Branimir Bunjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasmina Barić u Dublinu radi u fast foodu. U politiku je ušla kroz Udrugu Franak u koju se učlanila jer ju je gušio kredit u švicarcima.

"Svakako sam razočarana u naš sustav i našu politiku, ali nada umire posljednja", zaključuje. Razočarana je u politiku, ali ne i u Irsku, jer povratak još ne planira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike