Incident na deložaciji /

Pernar završio na podu zbog sukoba s policajcima: 'Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a'

'Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a. Pogledajte represiju na saborskog zastupnika', vikao je Pernar tijekom incidenta prilikom deložacije

7.12.2017.
10:31
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar pokušao je spriječiti deložaciju na adresi Črnomeljski put 3. Ondje su se postrojile jake policijske snage, s kojima se Pernar sukobio. Nakon naguravanja u jednom je trenutku srušen na pod.

Spor je nastao jer su policajci zabranili Pernaru da dođe do kuće. Protumačio je to kao policijsko nasilje, zbog čega se posvađao sa službenicima. Tijekom incidenta i njegov je mobitel završio na podu, no kadrove događanja snimali su drugi aktivisti Živog zida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a. Pogledajte represiju na saborskog zastupnika", vikao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči deložacije rekao je da želi upozoriti da obitelj Gračanin nije mogla vratiti kredit, ustvrdivši i da u Hrvatskoj "navodno postoji slobodna govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike