U POTRAZI ZA TRENEROM / Pep i Löw glavne su Abramovičeve mete

Image

Njemački izbornik demantirao je nagađanja britanskih medija. S druge strane, Guardiola navodno zbog interesa Chelseaja odugovlači potpis novog ugovora s Barcelonom.

6.3.2012.
17:28
VOYO logo

LONDON - Izbornik njemačke nogometne reprezentacije JoachimLöw i trener Barcelone PepeGuardiola glavni su kandidati za preuzimanje klupe Chelsea prenijeli su danas britanski mediji.

Low se navodno u ponedjeljak u Ženevi tajno sastao s vlasnikom "Bluesa" koji mu je ponudio da nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini preseli na Stamford Bridge. Njemački stručnjak je sve demantirao, premda je priznao kako je bio u tom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam važeći ugovor s Njemačkim nogometnim savezom do 2014. godine. Pred vratima je EURO i svi znaju moje ambicije. Ne smisla previše se trošiti na medijska nagađanja," poručio je Low.

Kao drugi kandidat spominje se Pepe Guardiola kojem u lipnju završava jednogodišnji ugovor s Barcelonom i može bez ikakve odštete preseliti u London. Kako prenosi Times Englezi su već stupili u kontak sa Španjolcem zbog čega Guardiola odugovlači potpisivanje novog ugovora za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih kandidata spominju se JoseMourinho, RafaBenitez i FabioCapello. Mourinho navodno traži 15 milijuna eura godišnje, ali i da "Bluesi" kupe CristianaRonalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo