nakon sastanka s plenkovićem / Penava se predomislio? 'Vukovarski prosvjed u listopadu je upitan, ima i drugih načina...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Penava sada tvrdi kako je prosvjed zbog nezadovoljstva sporim procesuiranjima ratnih zločina upitan

23.9.2019.
13:23
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava izjavio je ponedjeljak u Vukovaru da je upitan prosvjed koji se trebao održati u Vukovaru u listopadu zbog nezadovoljstva sporim procesuiranjima ratnih zločina, ali, dodao je, ima i drugih putova da se dođe do rezultata.

''Nisam rekao ni da ni ne''

"Da, prosvjed je upitan. Tu ste u pravu. Nisam rekao ni da, ni ne, a drugo, nije prosvjed jedini put i način kako se može doći do rezultata", rekao je Penava u odgovoru na novinarsko pitanje te dodao kako više od toga ne može reći jer je rekao i više nego što je htio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava odgovarao je na novinarska pitanja nakon potpisivanja ugovora o početku obnove vukovarske Osnovne škole Nikole Andrića.

Prošlog petka vukovarski se gradonačelnik u Vinkovcima sastao s predsjednikom Vlade i HDZ-a Andrejom Plenkovićem, koji je boravio na 54. vinkovačkim jesenima, a razgovor je, kako su izvijestili mediji, potaknula najava mogućega novog vukovarskog provjeda zbog neprocesuiranja ratnih zločina. Penava je u subotu novinarima potvrdio da se u petak sastao s Plenkovićem, a razgovor je, kako je rekao, protekao "bez obaveznih tema". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo