NOVE BRIGE ZA IZBORNIKA / Pehovima nema kraja: Olić upitan za Euro!?

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski napadač Ivica Olić i liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević u ponedjeljak rano ujutro otputovat će u München na pregled u kliniku dr. Wohlfahrta.

3.6.2012.
16:35
PIXSELL
VOYO logo

Stanje IviceOlića, prema njegovom subjektivnom dojmu, ali i prema riječima dr. Bahtijarevića, nešto je bolje nego što je subotnja situacija dala naslutiti, javlja internetska stranica HNS-a.

Ponajbolji hrvatski napadač prvim će jutarnjim letom u ponedjeljak u pratnji dr. Bahtijarevića napraviti kompletnu dijagnostiku u klinici dr. Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta, liječnika koji se dugi niz godina brine o zdravstvenom stanju hrvatskog reprezentativca.

Podsjetimo, Olić je u prijateljskoj utakmici protiv Norveške iz igre izašao zbog grča mišića zadnje lože desne natkoljenice, a u subotu navečer nije bilo kliničkih znakova napuknuća.

Za očekivati je kako će se već u utorak znati koliko je Olićeva ozljeda ozbiljna, i s kakvim očekivanjima po pitanju zdravstvenog statusa hrvatski napadač ulazi u završni dio priprema te Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo