SOUNDTRACK TV-SERIJE / Pearl Jam u "Zaboravljenom slučaju"

Image

U završnoj sezoni popularnog krimića naći će se čak 16 pjesama američkih grunge rock velikana.

28.4.2009.
10:48
VOYO logo

Nositelji grunge spomenice s početka devedesetih, seattleski Pearl Jam, dopustili su korištenje svog kompletnog diskografskog opusa producentima televeizijske serije "Zaboravljeni slučaj". 

Grupa, inače poznata po "anti-establishment" stavovima, time će pop prvi puta dopustiti nekom televizijskom pogramu korištenje svoje glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj sezoni iznimno gledanog krimića naći će se čak 16 pjesama američkih rokera, a većinom je riječ o uspješnicama s mitskog prvijenca "Ten". Isti je upravo reizdan uz niz vrlo zanimljivih dodataka o kojima ste već mogli čitati na našim stranicama.  Osamnaesti rođendan "Tena" Eddie Vedder i njegov bend  proslavit će i kratkom europskom turnejom na kojoj će održati samo četiri koncerta. Čast da ih ugosti pripala je Rotterdamu (13. kolovoza), Berlinu (15.), Manchesteru (17.) i Londonu (19. kolovoza).

Dečki inače rade i na novom studijskom albumu, prvom nakon tri godine starog "Pearl Jam", a s poznatim redateljem i bivšim glazbenim kritičarem Cameronom Croweom pripremaju i dokumentarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo