Pazite što i kako kupujete na internetu, prevare mame sa svih strana!

23.10.2013.
10:03
VOYO logo

Jedan od niza prevarenih je Osječanin K. Z., koji je postao žrtva na Facebook grupi ''Osječka pijaca''. Hitno mu je trebao madrac po povoljnoj cijeni, pa se javio osobi koja je oglasila prodaju jednog.

''Hitno sam trebao madrac za krevet i vidio da je žena oglasila prodaju. Nazvao sam je na mobitel koji mi je dala i dogovorili smo se za cijenu od 300 kuna, a čim mi je dala broj računa, ja sam uplatio novac. To se sve zbilo u ponedjeljak rano poslijepodne, a ja do danas ne samo što nisam dobio madrac, nego mi se više i ne javlja na telefon. To nije malo novca, računao sam na poštenje, ali sam očigledno nasamaren'', rekao je za Glas Slavonije dodajući da je odmah pomislio na prijavu policiji, no svjestan je, kaže, da će mu se ondje dobro nasmijati jer je nasjeo na prevaru kakvih je sa svakim danom sve više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U banci gdje je uplatio novac također ne mogu ništa učiniti, a sumnjaju čak i da je prodavateljica stvarni vlasnik tekućeg računa.

Jeftini proizvodi lako namame građane

Iako mu se odmah učinilo čudnim što će mu ona iz Novske donijeti madrac, relativno niska cijena i žurba učinili su svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevaren je, a svoje iskustvo podijelio je na Facebooku u nadi da će pomoći drugima da ne nasjednu prevarantu kao što se to dogodilo njemu. Čini se da je u tome i uspio jer je u tom istom oglasu žena prodavala i motornu pilu, koju je umalo kupio jedan Osječanin. Vidjevši negativne komentare, brzo je odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo