NASTUP U OSIJEKU /

Pavuna opet održao osebujno predavanje: 'Istanbulska je zlo, marš van gamadi'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

"Sad će nam pasti sve ove vlade, svi ovi seronje, doći će na vlast narod. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen", primjetio je

13.4.2018.
10:29
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Fizičar Davor Pavuna u četvrtak je u Osijeku na pitanje novinara Slavonske televizije da komentira one koji ga smatraju populistom i paranoičnim teoretičarem zavjera odgovorio: 

"Ja sam jedini živući Hrvat koji je prošao od Sai Babe i Babadžija do hvaljen Isus i Marija. Amen. Prošao sam sve moguće sotonjare, imam doktorat iz fizike, ja sam savjetnik cijeloj planeti, nema zemlje više ozbiljne kojoj nisam savjetnik, što vi ne znate, naravno. Vi vjerojatno imate Samsung kojem sam ja bio savjetnik još prije 15 godina. Ja nisam treća liga, ja sam apsolutno prva svjetska liga, to je kao da igrate u Realu i Barceloni, a pitate o nogometu. Dakle, razlika između Davora Pavune i drugih seronja o kojima pričaju po medijima - marš, gamadi jedna, marš, rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavuna je komentirao i Istanbulsku konvenciju. 

"To je zlo. Ne radi tobožnje zabrane i bilo čega, to nije o ženama, to je razbijanje Boga, čovjeka, obitelji i naroda. Marš van, gamad, Soros također. Kaj mislite da je Orban blesav? Orban se ponaša kako se normalan čovjek mora ponašati", izjavio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u videoprilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo