USKOČIO U POMOĆ /

Pavle Kalinić je prošle godine u ovo doba spasio susjeda, a sada ženu iz gorućeg automobila: 'Gospođa je bila uplašena'

Na konstataciju da neki u šali kažu da je superheroj Zagreba, Kalinić je kazao: 'Oni ne razumiju, ja zapalim pa gasim onda'

17.12.2021.
19:22
VOYO logo

Automobil je zapeo na tračnicama, iz vozila je počeo sukljati dim, a onda je naišao - Pavle Kalinić - nekadašnji suradnik pokojnog gradonačelnika Bandića!

S još dvoje Zagrepčana spasio je ženu! Ovo mu nije prva takva akcija - a s njim je razgovarao Boris Mišević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je RTL-ovom reporteru detaljno ispričao što se dogodilo. 

"Bilo je još dvoje ljudi kojima ne znam imena pa ih ne mogu spomenuti. Troje nas je bilo, slučajno smo se zatekli tamo. Jedan gospodin je još bio na tramvajskoj liniji stao i pomogao, ja sam se parkirao navrat na nos kako sam uspio. Makli smo taj auto. Auto se zapalio, gospođa je bila malo uplašena ali sve je pod kontrolom. Nema ozlijeđenih, ali vjerojatno svi još smrdimo po dimu jer smo se malo nadimili", ispričao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se i spašavanja prošlog Božića u kojem je također sudjelovao. 

"Radilo se o mom susjedu, on i supruga. Dobro su i nadam se da za ovaj Božić neće biti sličnih situacija", kazao je. 

Na konstataciju da neki u šali kažu da je superheroj Zagreba, Kalinić je kazao: "Oni ne razumiju, ja zapalim pa gasim onda".

Kalinić se kratko osvrnuo i na funkcioniranje nove gradske vlasti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam malo više od njih, lai nisu se snašli. Evidentno je da se radi o ekipi koja nema baš previše radnog iskustva. Hoće li to u hodu ispraviti ili ne vidjet ćemo. turbulencije koje su bile oko Holdinga pokazali su da je ključno pitanje svih pitanja kadrovsko pitanje i da se ne snalaze najbolje. Što se tiče mog ureda, trebao se 1.10. spojiti s jednim drugim uredom, ali oni nisu prepoznali kao nešto što Zagreb treba. To treba imati i Split, Rijeka, Osijek i Zagreb", kazao je Kalinić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo