PAVIĆ PEGLAO KARTICU ZA PARFEME, PA MINISTARSTVO TRAŽIO POVRAT: / 'To su pokloni za europske dužnosnike, htio sam dati osobni touch'

Image
Foto: Pixsell

Pavić kaže kako je želio dati 'osobni touch'

22.7.2020.
12:38
Pixsell
VOYO logo

Još uvijek aktualni ministar regionalnog razvoja i fondova EU komentirao je pisanje Telegrama koji je otkrio kako je on osobnom karticom kupovao vina, parfeme, dezodoranse, a potom od Ministarstva tražio refundaciju tih troškova.

Pavić je prošli tjedan, u zadnjim danima svog tehničkog mandata, na karticu potrošio 7071 kunu i potom od ministarstva tražio da refundira taj trošak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je za N1 kazao kako su to bili pokloni za europske dužnosnike te kako je uobičajeno da se tijekom predsjedanja dužnosnicima uručuju protokolarni pokloni.

"S obzirom na to da najviša razina nije sudjelovala na konferenciji u Zagrebu, mi smo odlučili poslati poklone poštom. Ja sam se osobno htio zahvaliti svima koji su sudjelovali", rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio je osobno izabrati

Ističe kako je svaki ministar ili ministrica dobio/dobila poklon. "Za pet ili šest ministara sam ja još osobno nadopunio poklone, htio sam dati jedan osobni touch i bit će uručeno kolegama", kazao je.

Tvrdi kako je baš on kupovao poklone jer je htio da to bude osobni poklon. "Niti sam imao kreditnu karticu Ministarstva, niti sam ikad poklone refundirao na privatni račun", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je rekao i kako Ministarstvo može poslati popis o kojim se dužnosnicima točno radi. "Radi se o 26 ministara kohezije. Ne vidim nikakav problem. Uobičajena procedura je da se daju osobni pokloni", veli Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo