PASCAL I PRIJATELJI U BARANJI: / Prepoznala nas je policajka na granici i djelatnik na benzinskoj

Image
Foto: PIXSELL, Marko Mrkonjić

Studentski trojac iz Francuske vratio se u Hrvatsku. Kako su i obećali, posjetili su Baranju gdje uživaju u hrani, adrenalinskim događanjima i prirodi.

15.10.2015.
15:36
PIXSELL, Marko Mrkonjić
VOYO logo

Pascal Tang i njegova dva prijatelja Phillipe i Michel, francuski studenti kambodžansko-vijetnamsko-kineskih korijena, dobro se provode u Baranji u sklopu adrenalinsko-gastronomsko-edukativnog programa koji je osmišljen samo za njih, piše Glas Slavonije.

Image
VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVE: /

"Nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku"

Image
VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVE: /

"Nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku"

"Ne možemo vjerovati da nam se to dogodilo. Prepoznala nas je policajka na granici, čak i djelatnik na benzinskoj crpki", ispričali su. Trojac je protekli vikend obišao đakovačku ergelu. Razgledavali su Osijek i ondje posjetili Dane restorana, uživali u vožnji gliserom po Dunavu, obišli Kopački rit te brojna druga tradiocionalna mjesta kao što su Suza i Karanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševili ih čvarci

"Nakon dva dana provedena u Baranji, zaključili smo kako je riječ o tradicionalnom kraju gdje je hrana odlična. Preporučili bi je svima", kazali su za Glas Slavonije otkrivši da su oduševljeni čvarcima. Francuski trojac uživao je i u paintballu, safariju i off road vožnji.

Podsjetimo, Pascal Tang je nakon posjeta hrvatskoj obali sa svojim prijateljima, montirao video uradak koji je turistički sjajno promovirao našu zemlju. Kasnije ga je nazvao "Neđite čovjeka", jer je odmah po objavi jedan gledatelj na Vladinoj Facebook stranici upozorio da vlasnika videa treba nagraditi. I HTZ ga je nagradio ujedno ga pozvavši u Baranju. Pascal i prijatelji su prihvatili poziv pa sad po njihovom povratku u Francusku očekujemo video u kojem će otkriti kako su se proveli u tom kraju, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo