poput zimske bajke /

Papuk je postao kontinentalni hit. Posjećenost se povećava iz mjeseca u mjesec

Sada medijska zvijezda, prvi vuk koji se vratio na Papuk nakon 60 godina, odlučio je ovdje ostati preko zime

13.1.2021.
9:20
VOYO logo

U ovo vrijeme Park prirode Papuk izgleda poput zimske bajke. Prizori na Jankovcu privlače sve veći broj posjetitelja. Na planinske staze, kako bi osjetio dio idile i čarolije koja ondje očarava, krenuo je RTL-ov reporter inTin Kovačić.

Zima i duboki snijeg na Papučkoj planini stvaraju prekrasne prizore. Prirodnim ljepotama ne mogu odoljeti avanturisti, biciklisti, planinari. Uživaju i djeca i odrasli. Među njima su i Valentia i Rita iz Petrinje. Trenutke u prirodi koriste kako bi barem malo zaboravili na potres koji im je razorio kuću.

Iako su na Papuku otkazane manifestacije, u vlastitom aranžmanu ljudi dolaze uživati. A kako ni ugostiteljski objekti ne smiju služiti hranu, nije rijetkost da se u dubokom snijegu – roštilja. Fotografi i blogeri na ovom prostranstvu uživaju kreaciji, jer Papuk je zimi uistinu posebno mjesto.

"Zaista nas veseli da je Papuk postao kontinentalni hit. Posjećenost se povećava iz mjeseca u mjesec. Tako smo samo prošli vikend imai 1800 posjetitelja ovdje na Jankovcu." Pa je i, sada medijska zvijezda, prvi vuk koji se vratio na Papuk nakon 60 godina, odlučio ovdje ostati preko zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više u prilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo