Pao prvi snijeg ove jeseni!

Kako su prognostičari i najavljivali, u Hrvatskoj je u nedjelju pao prvi snijeg. Svojom bjelinom počastio je Zavižan, te poznato riječko skijalište Platak.

17.10.2010.
19:58
VOYO logo

Prvi ovojesenski snijeg pao je u planinama Gorskog kotara. Tako se na Zavižanu temperatura spustila na -1°C, a kiša je u snijeg prešla u poslijepodnevnim satima što se može vidjeti iz fotografije Udruge Crometeo.

Još više snijega palo je na poznatom riječkom skijalištu Platak, a snježna se granica spustila na samo 1100m nadmorske visine. Koliko god neke iznenadio, planinski snijeg u ovom dijelu godine nije rijetkost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će na početku novog tjedna na Jadranu biti nešto stabilnije u odnosu na dane vikenda, krajem srijede stiže nam nova hladna fronta koja će preko zemlje prolaziti u noći srijede na četvrtak, piše Dalmacijanews.

U planinama će opet biti snijega, a mogao bi se spustiti i znatno niže nego današnji. Ipak, radi se o vrlo brzom poremećaju pa će se vrijeme već tijekom četvrtka stabilizirati ali u cijeloj zemlji uz osjetno zahlađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201010170003006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo