NAJGLEDANIJI NEDJELJNI FORMAT /

Pantićeve pustolovine nasmijale 800.000 ljudi

Image
Foto: RTL

RTL Televizija je u nedjelju, 5. veljače emitirala najzabavniji i najgledaniji program u zemlji - Pantićeve pustolovine u filmu 'Tesna koža 3' te potragu za pravom ljubavi u dokumentarnoj sapunici 'Ljubav je na selu' pratilo preko milijun i pol gledatelja.

6.2.2012.
15:45
RTL
VOYO logo

Sudeći prema rezultatima gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, komedija Tesna koža 3 i dokumentarna sapunica Ljubav je na selu bili su najgledaniji formati nedjeljnog programa RTL Televizije!

Treći nastavak filmskog klasika u kojem Pantić pronađe aktovku sa stranim valutama, no ujedno želi ostati čista obraza pa vraća novac vlasniku, zainteresirao je i stariju populaciju gledatelja jer  ga je njih gotovo 800 tisuća pratilo u dahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite ni sljedeću nedjelju uz RTL Televiziju kada će u 21.30 sati najtraženiji farmeri Lijepe naše u svojim domovima ugostiti djevojke koje su odabrali u prethodnoj epizodi, kao ni Žikinu dinastiju 3 u kojoj će nakon prometne nesreće glavni junaci, djedovi Milan i Žika dospjeti u pretrpanu i kaotičnu bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo