'veselo' u saboru /

Paljba po Murganić i Mađerić zbog 'afere paketići': 'Gospođa ministrica je malo nervozna, a državna tajnica nova hrvatska prvakinja u trčanju od novinara'

'Nitko nije vidio paketiće od naših ministarstva, afere nema. Nadam se da će doći inspekcija jer smo sredstva trošili namjenski', poručila je ministrica Murganić

8.12.2017.
11:19
VOYO logo

Saborski zastupnici raspravljaju o izmjenama Zakona o socijalnoj skrbi po hitnom postupku kojima se povećava zaštita osoba s invaliditetom, nakon čega je uslijedilo glasovanje o dosad raspravljenim točkama.

Nakon stanke je Sabor nastavio raspravom o Izmjenama Zakona o socijalnoj skrbi pravo na status njegovatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izmjene je predstavila ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nade Murganić po kojoj je zbog 'afere paketići' počela paljba od strane saborskih zastupnika.

Prvo je SDP-ovc Mirando Mrsić prozvao ministricu Murganić zbog afere paketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijelili ste pomoć tamo gdje to nije bilo potrebno. Nakon ovoga će EK itekako odreagiriati i poslati nam inspekciju da vide troše li se sredtsva namjenski. Očito je netko pomiješao lončiće", kazao je Mrsić.

"Strašno je da u javnom prostoru ima toliko dezinformacija nakon naših objašnjenja. Nitko nije vidio paketiće od naših ministarstva, afere nema. Nadam se da će doći inspekcija jer smo sredstva trošili namjenski. Pitam vas ako se europski fond smije dijeliti u Saboru. U tome se radi da se namjerno diskreditira", uzvratila mu je Murganić.

VIŠE PROČITAJTE:

Nakon što je zastupnik SDP-a Saša Đujić utvrdio kako je ministrica Murganić vidno nervozna, predsjedavajući Furio Radin kazao je kako "svatko ima pravo biti nervozan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đujić je poručio i kako Hrvatska ima novu prvakinju u trčanju, aludirajući na državnu tajnicu Margaretu Mađerić koji je pobjegla od kamera nakon pitanja što pokloni za potrebite rade u privatnom vrtiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo