'bubnuo i ostao živ' /

Paljba na Petrova: 'Imat ćemo strpljenja dok se ne snađete', Pernar nasmijao cijelu sabornicu

Jutros se nastavila sjednica Hrvatskog sabora konstituiranog u petak, a s njome se nastavilo prepucavanje na relaciji Pernar-Petrov koje je počelo još u petak

17.10.2016.
12:41
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar se ovaj put nadovezao na primjedbu Nenada Stazića koji se za riječ javio zbog povrede poslovnika.

Na početku sjednice Sabora zastupnicima se obratio Božo Petrov koji je kazao da se radi o prijedlozima njegove stranke, ali i da će doći do izglasavanja povjerenja Vladi te ga će biti riječi o izvještaju Mandatno-imunitetnog povjerenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nenad Stazić javio se zbog povrede poslovnika, na članak 33., koji nalaže da predsjednik Sabora daje objašnjenja, a ne Miro Bulj, što se dogodilo kada je Bulj objasnio umjesto Petrova zašto se ide ili ne ide na hitnost postupka.

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Ja uvažvam da ste vi novi na ovom poslu i da vam treba vremena da se snađete, mi ćemo imati strpljenja", dodao je Stazić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli ste da ćete voditi sjednice nepristrano. Ali vidimo da to nije slučaj. Neki mogu van teme govoriti i ništa im nije, a drugi dobivaju opomenu i oduzima im se riječ", rekao je Pernar na što ga je Petrov upitao po kojem članku je povreda poslovnika. 

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

(Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Pernar je najprije ostao zatečen pitanjem, pa je 'bubnuo' 238 nakon čega su zastupnici prasnuli u smijeh, a čak se i sam Petrov nasmijao.

Nakon što su se svi grohotom nasmijali, sjednica je nastavljena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo