PAKLENE VRUCINE U CIJELOJ HRVATSKOJ / Na Komizi u 7 ujutro 22 stupnja, Slavonija ce se kuhati na 32 Celzijevaca

Vec su jutarnje temperature izmjerene u sedam sati dovoljan pokazatelj da nas danas ceka iznadprosjecno toplo vrijeme. Temperature ce se penjati do 30 Celzijevaca, a na istoku Hrvatske i do 32 ?C.

5.5.2015.
8:11
VOYO logo

Danas ce biti pretezno suncano i iznadprosjecno toplo. Sredinom dana i poslijepodne mjestimice ce biti umjerene naoblake. Puhat ce povremeno umjeren jugozapadnjak, na Jadranu i jugo. Najvisa dnevna temperatura zraka na Jadranu i u gorskim predjelima od 23 do 26, u sredisnjoj unutrasnjosti izmedu 26 i 30, a na istoku i do 32 ?C, izvijestio je DHMZ.

Prema podacima DHMZ-a u Zagrebu je u 7 sati ujutro izmjereno 15 stupnjeva. Dubrovnik i Split 20. Bjelovar 17, Cakovec i Sibenik 18 stupnjeva. Na Komizi je u 7 sati ujutro izmjereno 22 stupnjeva. Vukovar je u sedam sati mjerio 17 stupnjeva, Osijek 16 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cetvrtak i petak manje toplo

U srijedu i dalje pretezno suncano i iznadprosjecno toplo s dnevnom temperaturom uglavnom izmedu 27 i 32 C st. Kasno poslijepodne i navecer sa sjeverozapada prolazno naoblacenje mjestimice s kisom ili pljuskovima s grmljavinom. U cetvrtak i petak djelomice suncano i manje toplo, osobito u unutrasnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo