LOKALNE ŠERIFE NE ZANIMAJU EU FONDOVI, NE LJETI: / Beljak objavio mail koji to dokazuje; 'Lito ide, koga briga...'

Image

Šef HSS-a Krešo Beljak objavio je na Twitteru mail prema kojem se radionica Ministarstva kulture vezana uz financiranje kulturnih dobara iz fondova EU odgađa za rujan jer se nitko nije prijavio

1.6.2018.
14:47
VOYO logo

Gradonačelnik Samobora, saborski zastupnik i predsjednik HSS-a Krešo Beljak, na Twitteru je cinično komentirao odgađanje radionice koja se tiče financiranja kulturnih dobara iz fondova EU, a koja je odgođena do rujna zbog malog broja prijavljenih govornika od strane lokalne uprave i samouprave. Objavio je i mail u kojem pomoćnik ministrice kulture Davor Trupković izvještava o odgodi.

"Kakva kulturna dobra, kakvi EU fondovi? Lito ide, koga briga, vidimo se u rujnu... Naravno ako ne bude prevruće... Plaće i tako idu, radili ne radili", napisao je Beljak na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ni ja kao gradonačelnik na to ne mogu utjecati'

Beljak je u telefonskom razgovoru za Net.hr izrazio nevjericu zbog odgađanja radionice, rekavši da se radi o "sramoti svih uprava, da nema zainteresiranih za radionicu o povlačenju sredstava iz EU".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te ljetne pauze traju sve dulje i dulje... Da 1. lipnja netko kaže "vidimo se u rujnu, to nije normalno. Stvorio se kult nerada, ni ja kao gradonačelnik ne mogu na to utjecati', dodao je prvi čovjek Samobora.

Tužno je što su nezainteresiranost i apatija zavladali u zemlji, zaključio je Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo