čekaju princa na bijelom konju / Ovo su najpoželjnije hrvatske udavače!

One su zgodne, još uvijek mlade i nadasve poželjne. Iza njih je pokoji bračno-ljubavni brodolom, a pred njima, tko zna, možda upravo princ iz snova. Imamo pregled trenutačno najpoželjnijih hrvatskih udavača.

8.11.2013.
17:18
VOYO logo

Slatka, slađa, najslađa... A sve još uvijek čekaju princa na bijelom konju. Nije toliko do princa jer oni kroz njihove živote dođu i prođu - već do prstena! Njega niti jedna od dolje spomenutih dama trenutačno nema na prstu.

Nina Badrić rekla je kako te priče uopće nemaju smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako joj vjenčanica odlično pristaje, Severina još uvijek čeka odjenuti onu pravu. No, ona uopće ne očajava pa veću želju za svadbom imaju svi oko nje nego li ona sama.

"Ma ne mogu ja to više, ne ide to kao iz rukava", izjasnila se Seve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zgodna je, i to jako, uspješna, dobro zarađuje i useljiva je, misli svojom glavom, osim toga ima sina... pa tko bi takvu žensku, ona je čisti trofej", otkrila je Ankica Dobrić.

"Vidjet ćemo nakon sudskog procesa koliko ce biti poželjna, u smislu ženidbe... ako ovog opelješi, tko zna što ovaj drugi može očekivati od nje", našalio se Neven Ciganović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nina Badrić otplovila je svoju rutu bračnih voda, barem za sada. I kaže, opet bi, jer brak uopće nije mrak.

"Žao mi je je morat ćete me trpjeti", dodala je Nina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Ninu uvijek možete doživjeti čarobno jutro", izjasnio se Ciganović.

U najboljim je godinama i bivša manekenka Tatjana Dragović, majka dvoje djece i bivša žena najpoznatijeg hrvatskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tatjana je jako dobra kao udavača, znate da može lako oprostiti preljub, ali ga neće zaboraviti, mozete šarati sa strane i ako vas ulovi, znate što vas čeka", rekao je Ciganović.

"Ne možeš se ničega bojati i sudbine onoga što te čeka", izjasnila se poznata manekenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pitanju udaje broj dva, svoju sudbinu čeka i glumica Mila Elegović.

"Ja mislim da nema bas nekog rješenja za nju osim da možda ponavlja mantru, našla sam princa, muškarca, on je tu, ja sam spremna za njega", kazala je Dobrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Minus je definitivno taj što je glumica i sigurno nećete znati da li vam je odglumila orgazam", opet se našalio Neven Ciganović.

I političarke imaju svoje istaknute najpoželjnije udavače, a na samom vrhu je SDP-ovka Milanka Opačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijeli je život bila u muškom društvu pa pretpostavljam da ih je upoznala i da je već u startu odustala od muških, nisu joj trebali", smatra Ankica.

Isti problem, čini se, ima i njezina kolegica, bivša premijerka Jadranka Kosor. Oko nje su sve sami muškarci, no niti jedan nije za po doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko poželi Vlatku Pokos, mora znati nekoliko činjenica. Brak je već probala i gadno se opekla. No, ljubav želi i dalje.

"Preporučam muškarcima da budu hrabri, da krenu, da je zamisle doma, odmjerena, sređena drži do sebe, kako će tek držati do vas", smatra Ankica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Vlatku morate biti dobar slušač, i imati strpljenja konstantno slušajući ja, ja i samo ja", našalio se Cigi.

Više pogledajte u prilogu kako su glumica Ankica Dobrić i Neven Ciganović prokomentirali poznate hrvatske udavače te kolike su im šanse da osvoje muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo