POGLED IZ PARIZA / 'Ovo što je napravio Bućan je stvarno fenomenalno'

'Dizajn ovog automobila je vrlo kompleksan i prilagoditi se njegovu dizajnu, crtama jednog vozila, te napraviti ovo što je Boris Bućan napravio stvarno je fenomenalno. Borisu Bućanu svaka čast, drago nam je da toliko kreativnosti dolazi iz Hrvatske', rekao je Saša Farkaš, PR Peugeota za Francusku.

18.10.2013.
13:20
VOYO logo

"Ovaj projekat je umjetničko-humanitarnog karaktera, u njemu glavnu ulogu igra Peugeot 2008 i svakako je zanimljiv i u Hrvatskoj i kod nas ovdje u centrali u Parizu. Dizajn ovog automobila je vrlo kompleksan i prilagoditi se njegovu dizajnu, crtama jednog vozila, te napraviti ovo što je Boris Bućan napravio stvarno je fenomenalno. Borisu Bućanu svaka čast, a mi ovdje u centrali podržavamo  ovaj projekt  i drago nam je da toliko kreativnosti dolazi iz Hrvatske",  rekao je Saša Farkaš, glasnogovornik Peugeota.

"U centralu Peugeota dolaze razni projketi iz svih zemalja, dosta iz Francuske, mnogih drugih zemalja... Jedan projekt u kojem imamo 'art-car', umjetničko djelo te humanitarnu stranu u kojoj ulogu igra Peugeot 2008 koji smo upravo lansirali - uspjeli smo objediniti ono najljepše i ponosni smo na ono što Peugeot Hrvatska danas radi s Dijanom Pleštinom i Borisom Bućanom", zaključio je Farkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo