'ni prva ni zadnja' /

Ovo se zove biti čovjek: Zagrepčanin i samohrani otac osvojenu nagradu od 44.500 kuna podijelio siromašnima

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Smatra da je dobro činiti dobro i kad god može, rado se odazove. Kaže da mu ovo nije prva donacija, a sigurno nije ni zadnja

23.1.2018.
19:16
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Profesor teologije samohrani je otac dvaju sinova. Iako ne žive u blagostanju, novac koji je osvojio na kvizu darovao je siromašnima, piše 24sata.

Nikola Kuzmičić (49) iz Zagreba pokazuje pravi duh svojim stavovima. Smatra da je dobro činiti dobro i kad god može, rado se odazove. Kaže da mu ovo nije prva donacija, a sigurno nije ni zadnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Nikola u televizijskom kvizu osvojio novčanu nagradu, odlučio ju je podijeliti sa siromašnima. Bilo je to obećanje koje bi, u današnjem svijetu, rijetko tko ispunio. Nikola je siromašnima donirao sveukupno 44.500 kuna.

Naravno, taj potez nikog nije ostavio ravnodušnim, prvenstveno jer je to najavio tek kad je osvojio nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja odluka nije došla u trenutku. Od početka sam znao što ću napraviti s novcem. Ono što je došlo u trenutku moja je izjava na kraju kako sam, u dogovoru sa sinovima, odlučio darovati novac. Nakon medijske zaokupljenosti tom temom požalio sam što sam to javno rekao. Ali s druge strane mi je drago jer je onda jače odjeknulo ono što sam htio poručiti o odnosu prema novcu, primjećivanju ljudi u potrebi i drukčijem pogledu na svijet", rekao je te nadodao da je ipak bilo onih koji su se čudili toj odluci, prenosi 24sata.

Cijelu priču možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo