novi zagreb / Ovo je ukleta pošta: Samo ove godine opljačkana je pet puta, a lopovi ne prezaju ni pred zaštitarima

U Središću u Novom Zagrebu opljačkana pošta koja je konstantno na meti pljačkaša

23.11.2018.
15:35
VOYO logo

Lopovima je pošta u Središću jako zanimljiva. Ponovno su u nju upali jučer ujutro poslije 8 sati i iz nje odnijeli oko deset tisuća kuna. Prilikom pljačke unutra su bili zaposlenici.

Iako je poslovnica pošte imala zaštitara to nije spriječilo lopova, da kao gospodin ušeta na ova vrata, a potom je uz prijetnju vatrenim oružjem odnio ono po što je došao. I ne nije domišlajt, i nije prvi koji je to napravio već peti. I sve se to događa na mjestu odnosno u zgradi gdje je više od stotinu stanova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to u mirnom i finom zagrebačkom naselju pored Bundeka i Muzeja suveremene umjetnosti. Ukleta pošta opljačkana je i u veljači, ožujku, svibnju, i listopadu. Razbojnici upadaju usred bijela dana i naoružani.

Pošta zbog sigurnosti neke poslovnice zatvarala

Samo u Zagrebu u ovoj godini bilo je 19 prepada na poštanske urede... "Kontinuirano radimo na poboljšanju dodatnih mjera zaštite, a o čijim detaljima ne možemo u ovom trenutku pričati iz sigurnosnih razloga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz sigurnosnih razloga neke je poslovnice pošta već zatvarala, jer drugog riješenja očito nije bilo. S vještim lopovima nisu uspjeli izaći na kraj ni u Prečkom. Pošta više ne stiže, a poslovnica je bila najpoznatija pošta u državi jer je punila stupce crne kronike. Tako je dobila naziv ukleta pošta.

Tako su zatvorili i jednu poštu na zagrebačkoj Trešnjevci. Iako su stanovnici pisali peticiju protiv njezinog zatvranja - spasa nije bilo. Ukleta pošta u Ozaljskoj opljačkana je šest puta u tri godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo