TVRDI DA JE PROFESIONALAC /

Ovo je najluđi oglas koji ćete vidjeti: 'Pokazujem 200 očaravajućih YouTube linkova za 1.3 milijuna kuna'

Image
Foto: Pixabay

'U muzici sam najbolji od najboljih i nema mi ravnog na ovoj zemaljskoj kugli. Znam što pričam dragi moji ljudi. Nisam vam ja ni od jučer, ni od prekjučer'

7.11.2017.
10:45
Pixabay
VOYO logo

Da ćete na Njuškalu pronaći sve i svašta najbolje dokazuje oglas jedne osobe koja će vam pokazati 200 očaravajućih YouTube linkova za  1,3 milijuna kuna. Naime, osoba koja je objavila oglas tvrdi kako je ona "najiskusniji glazbeni profesionalac na svijetu". Oglas prenosimo u cijelosti kako biste sami vidjeli o kakvoj se zapravo ponudi radi:

'Dobrodošli na najbolji i najneuobičajeniji oglas ikada! Dakle, što zapravo ja (ovdje na njuškalu) prodajem?... Odgovor je: Prodajem uživanje. Uživanje u MUZICI NA YOUTUBE-U. U ekstremno-vrhunskoj i krajnje-kvalitetnoj muzici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moja je cijena STROGO FIKSNA zato što mi novac ne znači APSOLUTNO-ništa u životu (zato što ga imam previše, - i zato što ovo radim samo iz zabave, a ne iz "želje/snova za novcem"). Dakle, pokazati ću vam 200 youtube linkova za fiksnih 200.000 CHF (dvjesto tisuća švicarskih franaka).

Youtube linkove vam mogu staviti u youtube playliste naravno, - a youtube playliste će u tom slučaju biti podešene na opciju [Unlisted]. Dakle, opcije [Public] i [Private] neću koristiti u svojim youtube playlistama. Dakle, nakon vašeg plaćanja (u bilo kojem od sveukupnih 8 koraka) možete dobiti samo youtube UNLISTED playlistu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražim 200.000 CHF, ali ne tražim svih 200.000 CHF ODJEDNOM. A to znači da mi taj novac možete poslati/predati u ovih 8 koraka: [1+3+6+10+15+25+40+100 = 200 youtube linkova]. Prvi korak košta fiksnih 1.000 CHF. Drugi korak košta fiksnih 3.000 CHF. Treći korak košta fiksnih 6.000 CHF. Itd... itd. - A zadnji korak (osmi korak) košta fiksnih 100.000 CHF. Možete odustati nakon svakog koraka. Primjer: /Vaš trošak će biti 60.000 CHF ukoliko prestanete samnom surađivati nakon što platite šesti korak/. DEFINITIVNO vam preporučujem da prođete kroz svih 8 koraka!!.

Cijena je strogo fiksna. Ali i koraci su isto strogo fiksni. A to znači da neću udovoljiti Vašim željama kao npr.: "zar baš moram platiti u osmom koraku SVIH 100 linkova ODJEDNOM"). Evo vam odgovora: Morate. Dakle, novac mi je postao totalno nebitan i sigurno vam neću dozvoliti da mi u osmom koraku platite 99.000 CHF za 100 muzika za koje nikad niste čuli.

Svaku muziku ću vam morati naplatiti tj. definitivno ću vam naplatiti i one muzike koje vam se (nekim ekstremnim čudom) ne budu sviđale. Tako sam odlučio i 100% me nećete uspjeti nagovoriti da izmjenim ni jedan-jedini detalj iz ovog kompletnog teksta na njuškalu. Svaka moja riječ u ovom njuškalo oglasu je krajnje čvrsta i konačna.

Neću vam naplatiti samo onu muziku za koju i sami već znate, ali naravno da ćete mi u tom slučaju morati dokazati da ju znate... (dakle, mogu tražiti od vas djelomično-čvrst i/ili čvrst dokaz da određenu muziku/e već znate). Siguran sam 99,5% da će vam svih 200 muzika biti nepoznate. Radi se o tome da ću vam prije svakog koraka pokazati koja vas muzika čeka u tom koraku. Prije svakog plaćanja ćete poslušati PROMO VERZIJE istih muzika kojih dobivate nakon plaćanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva promo muzika vam se nalazi u OVOM njuškalo oglasu!!. Samo kliknite GORE-DESNO ono "dugme" (na upravo OVOJ njuškalo stranici) i onda ćete poslušati tu PRVU PROMO MUZIKU. Samo ova PRVA promo muzika ima tehničke smetnje ZATO ŠTO VAM JE PRIKAZUJEM NA NJUŠKALU tj. njuškalova stranica je popraćena zvučnim smetnjama (u mom slučaju je). Promo muzika iz svakog sljedećeg koraka neće imati tehničke smetnje zato što vam svaku sljedeću promo muziku mogu pokazati na YOUTUBE-U, a ne na njuškalu.

Ali čak i ovu prvu promo muziku možete poslušati u punoj kvaliteti bez tehničkih smetnji, a to ćete učiniti tako što ćete ovdje sa njuškala dodati tu promo muziku u svoju "Watch Later" playlistu na youtubeu i onda ćete samo otvoriti svoju youtube aplikaciju - te ćete onda poslušati tu prvu promo muziku na youtubeu, a ne na njuškalu (zato što njuškalo ima zvučne smetnje). --- Promo muzika je 'ista' kao i prava tj. originalna youtube muzika, ali promo muzika ima dvije mane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva mana: ubačen je glas žene koja je moj omiljeni voice-actor. Dakle taj njen glas sam ubacio u promo muziku. Ta žena ovdje igra ulogu izgovaranja nemilosrdnih borbenih rečenica. Druga mana: promo muzika stavlja kvalitetu muzičkih i zvučnih detalja u neki tzv. drugi plan. A to znači: čistokrvnu, originalnu kvalitetu muzike (bez mana) - možete čuti samo nakon plaćanja.

Dakle vi ćete uvijek znati što plaćate. Ponavljam: morate platiti i muzike koje iz nekog (jako čudnog) razloga ne želite platiti. Opet ponavljam: "Sniženje" cijene je jedino moguće ako u promotivnim muzikama uočite da tu muziku već znate. A to znači: Prolazak kroz svih 8 koraka će vas koštati fiksnih 180.000 CHF UKOLIKO mi dovoljno-dokažete da 20 muzika već znate tj. prepoznajete.

'Sniženje' cijene je 1.000 CHF po muzici (logično). Ali šanse su jako male da će vam neka od tih 200 perfektnih muzika biti poznata. (Već i sami znate da originalne muzike možete prepoznati dok preslušavate promo muzike tj. promotivne verzije originalnih muzika). A šanse da ćete prepoznati više od 20 muzika su jako-jako male.

Svih 200 muzika su strogo prilagođene koracima u kojima dolaze, a to znači da ne možete od mene zatražiti da vam za sljedeći korak ponudim muziku koja je prilagođena nekom drugom koraku. Dakle, svaki korak za sobom nosi strogi "set muzike" koji mora ostati točno u tom koraku. Niti jednu jedinu muziku neću pristati da zamijenim sa nekom drugom muzikom iz nekih sljedećih koraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom oglasu vidite 10 slika. Tih 10 slika su zapravo YouTube Screenshot-ovi. 1 screenshot je zaštićen zelenom bojom, a ostalih 9 su zaštićeni crvenom bojom. Prvo ću vam naplatiti ovaj sa zelenom bojom. Taj zeleni je zapravo ona promo muzika koju ste poslušali ovdje na njuškalu... - (kliknite onaj 'GORE-DESNO' dugme/gumb ukoliko ju niste još poslušali).

Screenshotovi će vas voditi kroz prva 3 koraka, a u daljnjim koracima vam neću pokazivati screenshotove - nego samo promo muziku (ukoliko želim). U nekim slučajevima vam možda mogu pokazati screenshotove čak i nakon trećeg koraka. (U onim visokim koracima mogu spontano odlučiti na koji način ću vam dokazivati kvalitetu muzike prije plaćanja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promo muzika (naravno) nije povezana sa mojim dužnostima prema vama. A to znači da nikad neću biti obvezan da vam pokažem promo muziku (LOGIČNO). Vaše novčano plaćanje je povezano samo sa originalnim youtube muzikama tj. youtube linkovima/playlistama, a ne sa promo muzikama, nekim screenshotovima, itd. Promo muzike su moj spontani način dokazivanja kvalitete i zadržavam pravo da se predomislim u vezi nastavka pružanja takve vrste promo muzike.

Savršeno sam siguran da nikada neću niti-mrvicu sniziti svoju cijenu. I nikada neću pristati na cjenkanje. Ovo je najmanja moguća cijena. Ne pristajem na to da ovu apsolutno-očaravajuću muziku slušaju ljudi koji nemaju (ili ne žele) izdvojiti TOČNO OVAKAV novčani iznos.

Postoji mala iznimka: cijenu ću možda nekad povisiti za cca. 3% ili sniziti za cca. 3%, a to bi se moglo desiti u slučajevima kada vas tražim protuvrijednost švicarskog franka u kunama, eurima, itd. Razlog: eventualno izbjegavanje brojčano-neuredne cijene koja će vjerojatno proizaći kada izračunamo protuvrijednosti na google-u.

Napomenuti ću da sam fan onih originalnih uredno-zapakiranih novčanih paketića. Što znači "paketić" pitate se? - Evo odgovora: Svaki originalni novčani paketić sadržava 100 istih novčanica i tih 100 novčanica je omotano originalnim papirićem na kojem piše npr. 100.000 CHF ili 50.000 EUR ili 20.000 EUR ili 100.000 HRK itd. I bitno mi je da su novčanice nove, ravne i nekorištene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mene je novac samo igra i svejedno mi je ako dobjem svih 1.300.000 kuna ili Nula kuna. Možda ću uvažiti vaše opravdanje ukoliko iz nekog razloga ne možete nabaviti takve paketiće. Dakle, novac u paketićima (možda) i neće biti uvjet.

Od prvog do sedmog koraka su veće šanse da ću vas tražiti kunsku protuvrijednost švicarskog franka tj. novac u kunama. A u osmom koraku su veće šanse da ću vas tražiti 100.000 CHF ili protuvrijednost u eurima tj. novac u stranoj valuti. Od petog koraka pa nadalje: postoje šanse da od vas tražim te originalno-zapakirane novčane paketiće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada ću vam napisati nešto više o meni. Stvarno-najstvarnije neznam od kud da počmem (zato jer je situacija toliko impresivna i komplicirana za detaljno objasniti). Hmmm... Ajmo ovako početi:... Prvo želim napomenuti da je moja životna/glazbena priča jako duga i krajnje najkvalitetnija. Ali ja ću svoju životnu priču ovdje na njuškalu ekstremno skratiti zato što nitko ne dolazi na njuškalo da bi čitao knjigu. Zaista bih mogao knjigu o krajnje-vrhunskoj muzici napisati.

Definitivno bi bila svjetski bestseller. Neću biti lažno skroman. Imam pravo i zaslužujem da se hvalim 'odavde' pa do 'najdaljih zvijezda i do beskonačnosti univerzuma'. Toliko se i hvalim zato što sam najveći profesionalac i najmarljiviji perfekcijonist kada je istraživanje youtube muzike u pitanju. Hvalim se jer 100% znam da govorim istinu.

Dakle, u muzici sam najbolji od najboljih i nema mi ravnog na ovoj zemaljskoj kugli. Znam što pričam dragi moji ljudi. Nisam vam ja ni od jučer, ni od prekjučer, ni od "day before yesterday", itd. itd. itd.

Dobro znam što pričam i definitivno nisam neki neuračunljivi hvalisavac. Pre-uračunljivi sam hvalisavac zato što imam 'najkrvavije-zasluženo' PRAVO da se hvalim 'na sva zvona' diljem zemaljske kugle. Ja sam ZAISTA najiskusniji glazbeni profesionalac na svijetu. Ponavljam: NA SVIJETU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetlosnim godinama sam 'daleko' iznad "globalne" muzike koja je jako često najužasnija i ima silne youtube preglede koji se skupljaju zbog youtube reklama, promocije i "ovci za šišanje". Često vjerujete (u potpunoj zabludi) da je ta muzika "cool/krasna" zbog normi i kalupa koje su vam medijske kuće i marketing nametnuli. Ta muzika koju vi (vjerojatno) slušate nije prekrasna nego je preužasna (u 99,9% slučajeva). Dakle ima mnogo lajkova - ali je često užasna.

Lajkovi nisu mjerilo kvalitete jer te lajkove klikaju razno-razni prosječni ljudi. Muzika koju ja istražujem ima malo youtube pregleda. Preko 10 godina ju najprofesionalnije istražujem i najobjektivnije testiram zvučnu i glazbenu kvalitetu. (Testiram do najsitnijih detalja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se pitate zašto da vam ja tražim muziku po youtube-u kada vi ionako "znate" naći ono što vama odgovara i navodno znate koje žanrove volite i "znate ovo i znate ono" i "volite" ono na što ste naučeni, itd. - A ustvari vi samo mislite da znate što je prava kvaliteta, ali zapravo definitivno-neznate.

Ne možete se muzički uspoređivati samnom kada sam ja milijardama svjetlosnih godina glazbeno-iskusniji od vas. Nemaju ljudi danas "ni volje ni vremena" da se toliko ekstremno-detaljno bave muzikom kao što se bavim ja.

Šanse da imate najkvalitetnije-moguće znanje o muzici (kao što imam ja) su iste kao i šanse da osvojite najveći eurojackpot. 10 godina istražujem youtube, a sveukupno 15 godina se bavim muzikom. Istraživao sam i testirao kvalitetu muzike čak i prije youtube postojanja. Tada sam istraživao na drugi način koji mi je ekstremno olakšao moje daljnje istraživanje na youtube-u nakon "rođenja" youtube-a.

10 godina istražujem na najdetaljniji-mogući način (zahvaljujući youtube postojanju). U trenutku kad se youtube "rodio": uložio sam u njega svo svoje prethodno znanje koje mi je pomoglo u sljedećih 10 godina istraživanja. Zapustio sam skoro sve u svom životu kako bih se posvetio istraživanju krajnje vrhunske muzike na youtube-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih 200 muzika su krajnja perfekcija. I to vam tvrdim u najobjektivnijem smislu. Radi se o najluksuznijoj vrsti perfekcijonizma. Perfekcijonizam i Amaterstvo - su dvije suprotnosti. Evo ovih 10 slika tj. 10 youtube screenshotova sam izradio jako-brzinski, amaterski i totalno spontano. Moja strast nisu screenshotovi. Screenshotovi ne proizvode nikakvu muziku., A youtube linkovi ju proizvode (logično). (Imao sam potrebu da se opravdam u vezi ove neuredne zelene+crvene zaštite u screenshotovima).

Riječ "PJESMA" ima samo jedno značenje, a to značenje je PJESMA. A riječ MUZIKA može značiti i MUZIKA i PJESMA. Neću vam unapred reći točan omjer muzike i pjesama. A to može značiti da je tih 200 perfektnih muzika ustvari 170 perfektnih muzika i 30 perfektnih pjesama. Profesionalni književni izraz bi bio "Glazbene Kompozicije", a pošto su te dvije riječi predugačke - ja ih zato zovem "Muzike". Dakle, 200 muzika su ustvari 200 youtube linkova (logično).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 200.000 CHF (Dvjesto Tisuća Švicarskih Franaka) ćete doživotno maksimalno-uživati u 200 najposebnijih youtube muzika. Tih 200 muzika ćete moći slušati na youtube-u koliko god puta želite (i usput svaki put maksimalno-uživati u njima) - dakle, NEMOJTE se bojati da ću nekad obrisati tu muziku sa youtube-a zato što se ta muzika ne nalazi na mom youtube kanalu, a to znači da je nisam u mogućnosti obrisati.

A što se tiče muzičke kvalitete svih 200 muzika: muzička kvaliteta je vrhunska i u glazbenom smislu i u kreativnom smislu. Glazbena kvaliteta je: tehnološka kvaliteta, čisti tonovi, realan zvuk, itd., - a kreativna kvaliteta je: zanimljivost, atmosfera, posebnost, itd. - Već sam rekao da postoji 8 koraka, a to su ovih 8 koraka: 1+3+6+10+15+25+40+100. I sami vidite koliko "glazbenih linkova" nosi svaki korak. Zadnji korak vam nosi čak 100 ekstremno-vrhunskih muzika. Svaki korak je strog. Osmi korak je isto strog kao i svaki korak prije njega. Sigurno neću pristati ako mi u npr. osmom koraku ponudite nekih 90-ak tisuća CHF.

Isto tako neću pristati na vaš prijedlog da vam u osmom koraku pokažem određenih 80ak muzika umjesto točno 100 muzika koje su namjenjene za točno osmi korak. Ne mogu vam sniziti cijenu čak ni u slučaju da određeni broj muzika ne želite iz bilo kojeg razloga. Svu muzika (koja vam je nepoznata) vam moram naplatiti. Novac je za mene samo 'igra/izazov/trofej/čast/OpuštenaZabava' i zato vam sa 100%-tnom sigurnošću tvrdim da ću u osmom koraku biti čvrst i odlučan - kao i u svakom koraku prije njega.

Nisam ja nezahvalan (zato što neželim primiti niti mrvicu manje od iznosa kojeg tražim), nego se radi o tome da mi je novac krajnje nebitan za moju privatnu sreću. I zato primam isključivo FIKSNI iznos novca u svakom koraku od sveukupnih 8 koraka. Samo čast prema samome sebi može proizvesti sreću u meni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu igru igram radi vas, a ne radi sebe. Dakle, pružam tih 200 vječnih, krajnje-nezaboravnih glazbenih iskustava, ali samo onim ljudima koji se strogo drže mojih pravila (i ne zamaraju me sa idejama, prijedlozima, nagovaranjima, itd.). Novčana sredstva su za mene samo jedna opuštena igra i nema šanse da me nagovorite na nešto. Moja ponuda je na '"uzmi" ili "ostavi"' i treće opcije nema.

Itekako sam kvalificiran da sudim o kvaliteti muzike, o tzv. "zanimljivosti" muzike, o sveukupnom dojmu muzike i o apsolutno svemu ostalom. Svačije mišljenje o muzici je tako plitko i uopće se ne može uvažiti kao ozbiljno mišljenje. Treba se imati nevjerojatno ogromnog iskustva da bi se najprofesionalnije i najobjektivnije moglo suditi o svakom mogućem detalju i sveukupnoj kvaliteti koju najdetaljnije testiram i razmotrim u svakom pogledu prije nego što je proglasim doslovno najboljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tih 200 muzika su upravo najbolje..., i to doslovno najbolje. A u dokazivanju kvalitete PJESAMA ću vjerojatno naći neki način da ne čujete riječi pjesme prije plaćanja. Npr. mogu vam u tom slučaju pokazati skraćeni dio pjesme u kojem riječi još nisu došle na red.

Eto, sada sam vam malo pojasnio neke najosnovnije stvari o meni. Smatram se najponosnijom osobom na svijetu (u kategoriji bavljenja muzikom). Cijena će ostati uvijek fiksna i uvjek ista. Svoj ponos nebih narušio ni za sve novce ovog svijeta. A to znači da mi ne pada na kraj pameti da se cjenkam i da pristajem na kompromise.

Svjestan sam da si ogromna masa ljudi neće moći priuštiti ovu "najdijamantniju" uslugu na svijetu, ali ovaj luksuz ionako nije namjenjen masama. U svakom stoljeću si je samo odabrana publika mogla priuštiti luksuz (logično). Dakle, u prvom koraku mi morate poslati/predati 6.500 kn. (U prvom koraku dobivate samo jednu muziku). To sam vam već rekao.

I neznam baš da li ću pristati da mi uživo-predate novac u prvom koraku (zato što postoje slučajevi znatiželjnih/lažnih mušterija koje te samo žele na silu upoznati i u mnogo slučajeva iskoristiti, a mene baš i nije volja trošiti vrijeme na takve vrste neiskrenih sastanaka). Hvala vam na čitanju i razumijevanju. Možete mi se javiti na moj email (i tada možemo odmah započeti sa prvim korakom) -, a moj email glasi: vipmeqwerty@gmail.com'

Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo