Ovo je hrabra žena o kojoj priča cijela Hrvatska

U utorak prilikom ukrcavanja u trajekt za Vis u splitskoj luci, automobil s dvoje ljudi upao je u more, a hrabra konobarica odmah je skočila u more i spasila oca i kćer.

25.1.2012.
12:33
VOYO logo

U utorak oko 18 sati 63-godišnji muškarac ukrcavao se sa svojom 33-godišnjom kćeri na trajekt Petar Hektorović, koji plovi između Splita i Visa. Neoprezni muškarac Audijem A4 skliznuo je s rampe i upao u more.

Cijelom događaju svjedočila je konobarica na trajektu, 31-godišnja Katarina Prungl te je odmah skočila u more i spasila oca i kćer od utapljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U splitsku luku ubrzo je stigla i Hitna pomoć, no nije bilo razloga za intervenciju. Ipak, iz predostrožnosti otac i kći pregledani su u splitskoj bolnici, a ubrzo su i pušteni kući.

'Izula sam čizme i skočila'

Istovremeno, hrabra Katarina, koja je inače iz Kaštel Sućurca, odmah se vratila na svoj trajekt i otplovila prema Visu. Vjerojatno nije niti slutila da će te večeri, ali i cijeli sljedeći dan velik dio Hrvatske govoriti i o njoj i hvaliti je zbog nesebičnog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarina je novinarima ispričala da je bilo strašno vidjeti da putnici u automobilu ne mogu otvoriti vrata te je rekla da je izula čizme i bez puno razmišljanja skočila u pomoć.

Automobil je potonuo na dno, a izvučen je tek u utorak kako bi se utvrdile sve okolnosti zbog kojih je došlo do nezgode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo