Ponovo po čelnicima /

'Ovaj sport vode debili, ne znam koliko ću još izdržati pod ovakvim uvjetima': Vujović u 'rudare'?

Nakon poraza od Makedonije pobrojao je 19 sudačkih grešaka i kazao da će otići u rudare ako se ovako nastavi. Povijest stara dva dana ponovila se

15.1.2018.
20:59
VOYO logo

Konferencija za medije nakon utakmice Slovenije i Njemačke iščekivala se sa velikim zanimanjem. Deseci novinara spremno su čekali izjavu slovenskog izbornika Veselina Vujovića, koji je ponovo opleo po EHF-u i sucima.

"Ovaj sport vode debili. Suci su napravili cirkus. Ne znam koliko ću još moći izdržati pod ovakvim uvjetima", kazao je ponovo, a prošli je put izjavio da bi mogao u rudare "jer i to je lakši posao nego trenerski pod ovakvim uvjetima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenci su već najavili pritužbu. Vujović je tijekom utakmice pokušao uvjeriti suce da su pogrešno dosudili jedan sedmerac na Gensheimera "iako je Kavtičnik bio na dva metra od njega", no nisu tada koristili videotehnologiju. Jedinko na kraju, na štetu Slovenije.

Vujović je slovenskim novinarima nakon poraza u jednako tako dramatičnoj utakmici s Makedonijom kazao da je triput pogledao snimku utakmicu i pobrojao 19 grešaka "ona dva Rumunja". Ovaj put mučili su ga litavski suci. Suci iz sve samo ne rukometne zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo