bivši HČSP-ovac /

Ovaj ekstremni desničar računa na to da mu lažne priče da je gej pomognu u predizbornoj kampanji

Image
Foto: Zagreb Pride net

Nakon što je vijest o njegovoj izbornoj trci izašla u medije, na svojem je FB profilu napisao komentar koji aludira na njegovu skrivenu namjeru, a ta je da mu je priča da je gej samo pomogla u promociji sebe i nove stranke

15.5.2017.
17:04
Zagreb Pride net
VOYO logo

Bivši predsjednik mladeži ekstremno desničarske Hrvatske čiste stranke prava, Frano Čirko, osnovao je novu stranku koju je nazvao Generacija Obnove, a istoj je i predsjednik.

S njom je krenuo u osvajanje izbornog prostora, a birače sa zagrebačkog Zapada privlači plakatima sa svojim licem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To ne bi bilo ništa čudno, da ekstremni desničar Čirko nije užoj javnosti poznat po homoerotičnoj fotografiji na kojoj se našminkan grli s drugim muškarcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju stranku na plakatu je skratio u GO (Generacija Obnove), a predizborni slogan mu je 'Sve se uhljebali, a sad GO'.

Više pročitajte na ovom linku:

Nakon što je vijest o njegovoj izbornoj trci izašla u medije, na svojem je FB profilu napisao komentar koji aludira na njegovu skrivenu namjeru, a ta je da mu je priča da je gej samo pomogla u promociji sebe i nove stranke: 

"Naručio sam predizborni članak i ispalo je bolje nego što sam očekivao :D Jedina zamjerka jest ta da bi mogli nabaviti neku noviju fotografiju koja nedvojbeno dokazuje moju, kako autor kaže, "homoerotičnost". Ova iz gimnazije je već spremna za muzej. No bez obzira na to, i ovako je članak odličan i najavljuje trijumf Generacije obnove na zapadu Zagreba na lokalnim izborima u nedjelju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Podsjetimo, kada je ranije HČSP organizirao je prosvjed protiv Gay Pridea, mladi Čirko tada je držao govor na Trgu bana Jelačića i vikao kako se na Prideu promovira nemoralni i perverzni način života. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon njegovog prosvjedovanja protiv "nemoralnog i perverznog" Pridea, u javnost su izašle njegove fotografije na kojima se, našminkanih usana, grli s prijateljem.

Na promotivnim plakatima svoje stranke, Čirko spremno pozira sam.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo