na Zagrebačkom Velesajmu /

Otvorenje Enzita Heksagona: Zagreb je postao bogatiji za novu gasto destinaciju

Image
Foto: PR Fotografije

Zagreb je prije nekoliko dana obogatio svoj gastro sadržaj i postao bogatiji za novu destinaciju. Riječ je o Enzita Heksagon prostoru, od milja zvan Heksa, smještenom na Zagrebačkom Velesajmu.

6.2.2017.
16:13
PR Fotografije
VOYO logo

Riječ je o idiličnom prostoru za kulinarske i tematske radionice, kulinarska snimanja i razne gastro evente.

Na otvorenju su glavnu riječ imali pokretači ovog prostora, Tvrtko Gačić, suvlasnik tvrtke Enzita i Josipa Bračanov, inače osnivačica prve hrvatske coworking kuhinje – Cook hub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Otvorenju su nazočili svi oni željni novih gastro doživljaja. Gastro blogeri poput Maje Brekalo, Barbare Črgar, Darka Kontina i drugih. Ljubitelji zdrave hrane poput Mihaele Devescovi čije su sirove torte okupljeni mogli i degustirati  te Nade Rocco i Darka Jurića. Kuhari Mate Janković,  Maja Mačković, Nastasja i Hrvoje Petrić, Filipa Šorko koja organizira sve popularnije tajne večere, fitness guru Mario Valentić te brojni drugi.

Image
Foto: PR Fotografije

Heksa se sastoji od jednog glavnog kuhinjskog otoka te 8 pomičnih radnih jedinica što je čini jednom od najvećih prostora takvog tipa u Zagrebu. Ugostiti može zaista velik broj ljudi pa je pogodna i za promocije kuharica ili kulinarske team buildinge!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Polaznici će imati prilike raditi na vrhunskim uređajima poput Vitamix blendera.

Image
Foto: PR fotografije

Za nadolazeće radionice pratite www.cookhub.hr i www.enzita.hr i njihove Facebook stranice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo