220 izlagača /

Otvoren 18. međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2016'

Image
Foto: Miroslava Novak

U Nedelišću je otvorena trodnevna gospodarska manifestacija - 18. Međunarodni sajam poduzetništva 'Mesap 2016' koji je uz domaće poduzetnike i obrtnike okupio izlagače iz Slovenije, Srbije i Mađarske, a preko posrednika zastupljene su i tvrtke iz Italije, Austrije i Njemačke.

17.6.2016.
14:49
Miroslava Novak
VOYO logo

Na ovogodišnjem Mesapu ukupno je 220 izlagača, a moto ovogodišnje sajamske priredbe je 'Mi stvaramo prilike'. Mjesto je to  predstavljanja proizvoda i usluga, ali i prilika za poslovne kontakte te sklapanje novih ugovora.

Svečanom otvorenju bili su nazočni predstavnici ministarstva poduzetništva i obrta, Međimurske županije, župan Matija Posavec sa svojim zamjenicima Sandrom Herman i Zoranom Vidovićem, kao i predsjednik županijske Skupštine Mladen Novak, Hrvatske obtničke i gospodarske komore te po prvi put partner Mesap- a Koprivničko-križevačka županija, brojni poduzetnici, predstavnici međimurskih općina i gradova, ali i gosti izvan naše županijje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sajam je službeno otvorio ministar poduzetništva i obrta (u tehničkoj vladi) Darko Horvat naglasivši kako je ključ prosperiteta poduzetništvo, investicije te jačanje konkurencije, a za to nam treba inovativnost, znanje i gospodarski rast, sve ono što u Međimurskoj županij zapravo već postoji.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo