FAMOZNO OKUPLJALIŠTE /

Otvara li se klub u Slovenskoj 9? Kovačevićev odvjetnik: 'Sljedeće što će slaviti bit će oslobađajuća presuda'

Kovačevićev odvjetnik tvrdi da nema nikakvog okupljanja u Klubu

24.12.2020.
20:58
VOYO logo

Je li famozni Klub Dragana Kovačevića ponovno otvoren? Naime, prizor unošenja kutija punih pića snimljen je jučer ispred zgrade u Slovenskoj 9. 

Kovačevićev odvjetnik tvrdi da nema nikakvog okupljanja u Klubu, a stanari potiho govore da se ponovno vide svjetla iz podrumskih prostorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja ću vas jednog dana u bližoj budućnosti odvesti tamo, pa ćete doći tamo popiti piće. 

Tako je Dragan Kovačević, po izlasku iz Remetinca, pozvao novinare u svoj famozni Klub u Slovenskoj 9. No, je li planirao otvorenje već za Badnjak? Jutarnji list snimio je muškarca koji ispred zgrade Kluba - nosi kutije pune vina i drugog pića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik demantira informacije o otvaranju Kluba

Njegov odvjetnik demantira da Kovačević organizira zabave kao i proljetos za vrijeme lockdowna. "Sljedeća manifestacija koju će moj klijent slaviti u tom Klubu će biti oslobađajuća presuda", kazao je odvjetnik Dragana Kovačevića Ivo Farčić.

"Vidjeti nekoga da nosi kartone pića pa iz stoga izvest dalekosežne zaključke o početku otvaranja nekog kluba, pa tko će sve tamo biti - to je potpuno besmisleno", kaže Farčić. 

Ipak, muškarac koji nosi razna pića nije bilo tko. Bivši gosti su ga prepoznali kao konobara Kluba.

"To je jednostavno, čovjek se pojavio tko zna iz kojeg razloga", kaže Farčić, a na pitanje kako se našao baš ispred Kluba u kojem je radio, odgovara: "Klub se nalazi u centru Zagreba gdje dnevno prođe svaki dan tisuće ljudi. Čak i u ovo loše infektivno vrijeme". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A stanarima Slovenske 9 o ovome nerado govore u kameru. I dok su nam jedni rekli da su ovih dana u kasnim noćnim satima primijetili svjetla i ljude koji ulaze u Klub, drugi tvrde da se ništa ne događa. 

Klub će se ponovno otvoriti kada se popravi epidemiološka slika i to pred cijelom javnošću, poručuje Kovačevićev odvjetnik. Badnju večer, uz bakalar i vino, društvo će tako, čini se, dočekati na nekoj drugoj lokaciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo