OTKRIVENO ŠTO ĆE BITI NA MENIJU MILANOVIĆEVE INAUGURACIJE: / Party kreće nakon himne, ali gosti neće dugo uživati u hrani i piću

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Mnoge je oduševio Milanovićev izbor izvođača - himnu će izvesti legendarna pjevačica Josipa Lisac u pratnji mladog pijanista Zvjezdana Ružića.

18.2.2020.
9:02
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Predsjednička inauguracija Zorana Milanovića održat će se na Pantovčaku danas u podne. Bit će to prva inauguracija koja neće biti održana na Markovu trgu i s najmanje uzvanika do sada.

Na nju su pozvane 43 osobe u tri kategorije – dužnosnici po funkcijama, međi njima i dvojica bivših predsjednika, obitelj izabranog predsjednika te članovi njegova izbornog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na inauguraciji će uz aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, od dužnosnika biti predsjednik Sabora Gordan Jandroković, potpredsjednici Sabora Milijan Brkić, Željko Reiner, Božo Petrov, Siniša Hajdaš Dončić i Furio Radin, premijer Andrej Plenković i potpredsjednici Vlade Davor Božinović, Damir Krstičević, i Predrag Štromar (Zdravko Marić je na službenom putu), predsjednik Vrhovnoga suda Đuro Sessa te načelnik Glavnog stožera general Mirko Šundov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio izbor Josipe Lisac

Mnoge je oduševio Milanovićev izbor izvođača - himnu će izvesti legendarna pjevačica Josipa Lisac u pratnji mladog pijanista Zvjezdana Ružića. A nakon prisege uslijedit će i 20-minutni inauguracijski govor.

Image
MILANOVIĆ POTVRDIO DA ĆE MU DRAGAN LOZANČIĆ BITI SAVJETNIK. KOMENTIRAO I KOLINDINU INICIJATIVU: /

'To nije ni za kavu'

Image
MILANOVIĆ POTVRDIO DA ĆE MU DRAGAN LOZANČIĆ BITI SAVJETNIK. KOMENTIRAO I KOLINDINU INICIJATIVU: /

'To nije ni za kavu'

Potom i nastup klape Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj", a onda koktel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meniju će biti kanape sendviči, pogačice od bakalara, košarice sa šparogama, quiche od povrća i sitni kolači. Nazdravit će se uz pjenušac katunar, crno i bijelo vino, sok i vodu. Party neće biti dug, trajat će samo 45 minuta, donosi RTL Direkt.

Primopredaja dužnosti

Sve će to koštati oko 100.000 kuna, što je pola milijuna kuna manje od predviđenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas će biti upriličena i primopredaja dužnosti između Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo