Otkrivena 'tajna' veza Milana Bandica i Zeljke Markic

8.12.2014.
7:03
VOYO logo

Kako Jutarnji doznaje od dobro upucenih izvora, policija od Zagrebackog holdinga, u cijem sastavu posluju Trznice, jos nije sluzbeno zatrazila niti izuzela bilo kakvu dokumentaciju, a po tom se pitanju sluzbeno nije htio ocitovati ni glasnogovornik gradske tvrtke.

“Uputite sluzbeni upit u Holding, ja te informacije ne mogu komentirati”, rekao je glasnogovornik Trznica Zagreb Miroslav Pupic Bakrac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatni standovi

Ipak, kako Jutarnji doznaje od svojih izvora, istraziteljima je za oko najvise zapela cinjenica da su se racuni, odnosno fakture za “besplatne standove” najednom magicno pocele pojavljivati nakon sto se u kuloarima proculo o Bandicevoj donaciji, a posebno posto se o svemu tome pocela raspitivati i policija. To, naravno, ne bi bila prva Bandiceva donacija udruzi kojoj je na celu Zeljka Markic.

Pritisak institucija

Odlukom gradonacelnika, clanovi inicijative ranije su vec dobili 120.000 kuna za njihov portal, a udruga je na koristenje dobila i gradski prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su clanovi inicijative pozivani na razgovor od strane istrazitelja PNUSKOK-a, javnosti je otkrila sama celnica inicijative Zeljka Markic, koja je pritom ustvrdila da se zapravo radi “o pokusaju pritiska drzavnih institucija na inicijativu i gradanske aktiviste koji postavljaju pitanje kako u Hrvatskoj mozemo imati 3,5 milijuna punoljetnih osoba, ali 4 milijuna biraca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo