pametna rješenja / Otkrijte savršenu njegu odjeće uz Electrolux PerfectCare

Image
Foto: Promo

Sigurno se pitate zašto vaša odjeća nakon samo nekoliko pranja više ne izgleda svježe i novo

6.8.2021.
10:32
Promo
VOYO logo

Zbog brzog ispiranja boja i istrošenosti tkanine često se nalazite u trgovinama ponovno obnavljajući garderobu nadajući se kako će ovoga puta biti drukčije. Što ako vam kažemo da hoće?

Uz Electrolux PerfectCare liniju perilica rublja vaša će odjeća sačuvati svježinu i postojanost te trajati dulje. Zahvaljujući našim posebno osmišljenim sustavima za očuvanje vaše odjeće, perilica rublja neće samo oprati već njegovati i štititi vašu odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek jarke boje uz ColourCare

Electrolux perilica rublja PerfectCare 900 dolazi uz sustav ColourCare koji je posebno dizajniran za očuvanje postojanosti boja vaše odjeće. Pročišćavanjem vode omogućuje deterdžentu dostizanje najboljeg učinka pri niskim temperaturama. Perilica rublja tako pere odjeću temeljito, no nježno čime se sprječava izbjeljivanje boja.

Kako je to moguće? PerfectCare 900 perilica rublja ima jedinstveni filter koji uklanja minerale i nečistoće iz vode zbog čega deterdžent počinje djelovati na nižim temperaturama. ColourCare sustav tim načinom rada omogućuje izvrsne rezultate pranja a da boje pritom ne blijede. To je dokazano testom postojanosti boja na crvenom i crnom poliesteru nakon 50 ciklusa pranja na 30 stupnjeva. Rezultati - boje ne blijede. Uz ColourCare sustav perilice rublja PerfectCare 900 crna ostaje crna iz pranja u pranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vašom Electrolux perilicom rublja možete upravljati uz samo nekoliko dodira na pametnom telefonu pomoću MyElectrolux Care aplikacije. Bilo da želite upaliti perilicu na daljinu, ili saznati najbolje savjete za njegu odjeće pomoću značajke Care Advisor, naša aplikacija je tu za vas.

Vrhunska učinkovitost UltraCare sustava

UltraCare sustav naše perilice rublja PerfectCare 800 omogućava deterdžentu i omekšivaču da se potpuno aktiviraju u vodi prije nego što dođu do odjeće. Perilica rublja tako pere vašu odjeću brzo ali temeljito. Zahvaljujući UltraCare sustavu deterdžent i omekšivač dospijevaju do odjeće već aktivirani, jednoliko i ravnomjerno dopirući do svakog komada odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za samo 59 minuta UltraCare sustav nježno i cjelovito oprat će vašu odjeću te vam donijeti više performanse pranja i bolju njegu odjeće u isto vrijeme. Na taj se način štiti vaša odjeća te ostaje kvalitetna duže vremena. Uz sve to štedite i energiju zahvaljujući boljoj učinkovitosti i bržem ciklusu pranja.

Perilica rublja Electrolux PerfectCare 800 dolazi i uz funkciju Eco TimeManager. Podesite duljinu pranja prema vašim potrebama, te optimizirajte vrijeme koje imate na raspolaganju. Vaša perilica rublja prilagodit će se vama, uštedjet ćete energiju i vrijeme a pritom kvaliteta pranja neće biti narušena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lako održavanje odjeće uz SteamCare

Electrolux perilica rublja PerfectCare 700 dolazi uz inovativan sustav SteamCare, koji protokom pare na kraju svakog ciklusa pranja smanjuje nabore na vašoj odjeći. Para opušta vlakna tkanine čime se postiže veća glatkoća bez visokih temperatura klasičnog glačanja.

Odjeća iz perilice izlazi s trećinu manje nabora u usporedbi s pranjem u jednakoj perilici rublja bez SteamCare sustava. Zahvaljujući ovomm sustavu odjeću ćete manje glačati i uštedjeti dragocjeno vrijeme. Osim toga, bez nepotrebnog izlaganja viskom temperaturama glačanja, vaša će odjeća dulje ostati očuvana i izgledati kao nova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodnosti korištenja vodene pare sada možete koristiti i u FreshScent programu uz 96% manje vode.* Svoju omiljenu odjeću možete osvježiti parom uz dodavanje omiljenog mirisa i uživati u savršenom osjećaju svježe oprane odjeće. Tako možete uštedjeti preko 40 L vode po ciklusu pranja, ali i znatno produljiti životni vijek svoje odjeće.

Pametna njega SensiCare sustava

Perilica rublja PerfectCare 600 obogaćena je sustavom SensiCare koji brine o vašoj odjeći vrhunskom tehnologijom. Pametni senzori prepoznaju količinu odjeće u bubnju te sukladno tome automatski prilagođavaju ciklus pranja. SensiCare sustav tako ne štedi samo vodu i vrijeme, nego i pazi na vašu odjeću otklanjajući rizik od pretjeranog pranja koje može uzrokovati oštećenja. Uz sustav SensiCare uživat ćete u sigurnosti najučinkovitijeg ciklusa pranja i tkaninama koje izgledaju kao nove dvostruko dulje.**

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PerfectCare 600 dolazi s programom AntiAllergy koji osim što pere odjeću na 60 °C, na kraju ciklusa pranja odjeću dodatno obradi parom. Ovaj program posebno je dizajniran za dodatnu higijenu i temeljito pranje odjeće kojim se smanjuje količina alergena i bakterija kako biste sigurno i bezbrižno uživali u vašoj odjeći.

Bezbrižno pranje omogućit će vam i naša funkcija AutoDose. Savršeno doziranje svaki put sada je lakše nego ikada. Više nećete pretjerano koristiti deterdžent i omekšivač te će te tako uštedjeti novac, ali i smanjiti potencijalne iritacije na koži vaših ukućana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

* Upotrijebite paru za osvježavanje odjeće i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu. Testirano na FreshScent programu za osjetljivu odjeću od 1 kg, u usporedbi s programom Delicates.

** Test postojanosti boja proveo je Ritex. Test br. 15CR00099 u prosincu 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo