TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU / Otac kamionom pregazio sina (5) u dvorištu kuće

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nesreća se dogodila u dvorištu kuće, a dijete je odmah prevezeno u liječničku ambulantu. Nažalost, liječnici su mogli samo konstatirati smrt dječaku

28.2.2024.
17:28
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Velika tragedija u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške u Bosni i Hercegovini -nesretnim slučajem otac (39) je kamionom pregazio svog petogodišnjeg sina.

Nesreća se dogodila oko 11 sati u dvorištu njihove kuće, a dijete je odmah prevezeno u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli. Liječnici su nažalost samo mogli konstatirati smrt, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dvorištu obiteljske kuće je uslijed kretanja teretnog vozila "mercedes", kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno stradalo maloljetno dijete", naveli su u Okružnom javnom tužiteljtvu u Banjaluci.

Dodaje se da su policijski službenici PU Gradiška izvršili očevid, a s njima je bila i okružna javna tužiteljica Biljana Janković koja je naložila da se poduzmu sve istražne radnje utvrđivanja okolnosti pod kojima je dječak stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naložena je i obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode u OJT Banjaluka.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija u Samoboru: Mlada vozačica jurila pa naletjela na pješaka (82). Preminuo je na mjestu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo