prijetio mu smrću /

Otac Hajdukovog prvotimca zbog fizičkog napada zaradio zabranu prilaska predsjedniku kluba

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon što predsjednik Hajduka Ivan Kos nije podlegao pritisku na trenera prve momčadi te zahtjev za raskidom ugovora, došlo je do verbalnog i fizičkog napada

8.12.2016.
14:33
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Mjeru zabrane približavanja predsjedniku Uprave splitskog Hajduka Ivanu Kosu na 20 metara, a u njegovu uredu na Poljudu 50 metara izrekla je splitska policija 56-godišnjem I.V., kojega sumnjiči da je u srijedu ujutro u klupskim prostorijama tog nogometnog kluba verbalno napao Kosa i prijetio mu smrću.

Sudac istrage je u četvrtak tog osumnjičenika za kazneno djelo prijetnje nakon saslušanja pustio na slobodu, a njegov odvjetnik je najavio žalbu na zabranu približavanja prvom čovjeku Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji navode kako je riječ o Ivanu Vojkoviću, ocu mladog Hajdukovog nogometaša Frane Vojkovića. Nezadovoljan statusom svoga sina u prvoj momčadi kluba on je u srijedu ujutro u pratnji dvojice muškaraca došao na dogovoreni sastanak s predsjednikom Uprave Hajduka Ivanom Kosom.

Iz Hajduka su jučer priopćili kako Kos u razgovoru nije pristajao na pritiske na trenera prve momčadi te raskid ugovora s mladim igračem koji je tražio njegov otac, a koji je potom verbalno i fizički napao Kosa, prijeteći mu smrću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je na prijavu iz kluba brzo reagirala i nasilnika privela isto jutro, te ga nakon kriminalističkog istraživanja odvela pritvorskom nadzorniku, kod kojega je čekao saslušanje kod suca istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo