Siva zona pravila /

Osvanula još jedna snimka svađe kontrolora ZET-a i putnika u busu, ovog puta zbog psića!

Sinoć je u javnoj grupi "I to je Zagreb" na Facebooku osvanuo još jedan prikaz svađe između putnika i kontrolora ZET-a nakon što je kontrolor odlučio pozvati policiju djevojci s malim psom u busu

12.12.2016.
13:12
VOYO logo

Sinoć je u javnoj grupi "I to je Zagreb" na Facebooku osvanuo još jedan prikaz svađe između putnika i kontrolora ZET-a nakon što je kontrolor odlučio pozvati policiju djevojci s malim psom u busu na trasi Črnomerec - Dugave.

Na Facebooku su odmah krenuli komentari, neki se prisjećajući svojih neugodnih iskustava s istim kontrolorom do drugih koji su ukazivali tko se više, a tko manje pridržavao ZET-ovih pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ta pravila su trenutno u sivoj zoni s obzirom na to da je kontrolor ZET-a radio u nedjelju. Inače, za vrijeme adventa, vožnja je besplatna vikendima pa se mnogi pitaju što je ondje kontrolor radio.

Prema ZET-ovim pravilima, pas je s vlasnicom trebao biti kod vozača te nositi brnjicu, ali je ponovno upitno zašto je kontrolor toliko ustrajao na tome da djevojka izađe na svoj neradni dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi kako kontrolor traži da se pozove policija jer "gospodična ne želi izaći" te ostali putnici koji ju brane jer je pas, u svakom slučaju, mirno stajao kraj vlasnice. 

Snimku možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo