NAKON RTL-OVA PRILOGA / Osuđeni pedofil ni danas se nije prijavio u Remetinec, policija traga za njim

Pedofil je dosad zatvor odgađao bolovanjem, a nakon našega priloga sud je naložio da se noćas prijavi u zatvor

22.11.2018.
13:01
VOYO logo

Nakon RTL-ova priloga o osuđenom pedofilu koji je vještom manipulacijom propisima odgađao zatvorsku kaznu, probudile su se i institucije i naložile da se javi na izvršavanje kazne do ponoći u noći sa srijede na četvrtak. 

Međutim, on to nije učinio i policija traga za njim kako bi privela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, osuđeni pedofil prethodno se godinama opravdavao potvrdama o zdravstvenim problemima iako je svo to vrijeme radio fizički posao na crno.
Već dvije godine živi u Baranji - umjesto iza zatvorskih rešetaka. Naime, toliko je prošlo od pravomoćne presude za pedofiliju, a žrtve koje je spolno zlostavljao već su punoljetne. 

RTL je otkrio kako je zatvor izbjegao ulažući molbe na osnovu liječničkih potvrda o narušenom zdravstvenom stanju nakon što mu je, navodno, automobil s dizalice pao na glavu. Međutim, to ga nije spriječilo da radi u šumariji, I to na crno, a na fizikalne terapije nije išao. Ta je činjenica, čini se, došla I do suda.

Osuđenik, županijskom sudu u Osijek podnosi čak 13 zahtjeva za odgodu izvršenja zatvorske kazne I to na osnovu zdravstvenih problema. Onaj 11. zahtjev podnesen još protekloga mjeseca sudac je odbio što znači da i 12. i 13. zahtjev za odgodu postaju nedopuštenima.

Zaključno - to znači da se osuđenik mora javiti na izvršavanje zatvorske kazne u Remetincu, I to do ponoći prošle noći što on nije učinio. A ako to ne učini dobrovoljno, sud donosi odluku o prisilnom zatvaranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo