OSUĐENI BLUDNIK KOJI JE SILOM TINEJDŽERKI GURNUO JEZIK U USTA DODJELJUJE PLAKETU KRSTIČEVIĆU: / Ipak, ministar se neće pojaviti

Image

Krstičević i Medved opravdali su nedolazak ranije preuzetim obavezama

1.6.2018.
12:06
VOYO logo

Zabrinuti roditelj učenika jedne zagrebačke škole obratio se medijima nakon što je njegovo dijete kući donijelo pozivnicu koju potpisuje novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja '91. Mladen Pavković, poznatiji po tome što je bludničio nad tinejdžericom (18), silom joj gurnuvši jezik u usta, za što je i osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora. Učenici su, naime, pozvani da prisustvuju dodjeli 'Velike zlatne plakete ministru obrane i potpredsjedniku Vlade Damiru Krstičeviću', uz dodatno predavanje iz povijesti Domovinskog rata.

Image
Image
PREDSJEDNIK BRANITELJSKE UDRUGE NAPASTOVAO 18-GODIŠNJAKINJU: /

Silom joj uvalio jezik u usta

Image
PREDSJEDNIK BRANITELJSKE UDRUGE NAPASTOVAO 18-GODIŠNJAKINJU: /

Silom joj uvalio jezik u usta

Svečano uručenje bilo je planirano u Udruzi hrvatskih branitelja Domovinskog rata '91. u dvorani HVIDRA-e. Pavković je u pozivu najavio kako će događaju prisustvovati i ministar branitelja Tomo Medved, savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Ante Deur, državni tajnik u Ministarstvu obrane Tomislav Ivić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Grada Zagreba te predsjednik UHBDR91. Mladen Pavković, koji je potpisao poziv. Pozvani su i učenici osnovne škole da upriliče dodjelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Index
Image

Djeca bi trebala propustiti dio nastave

'Danas mi sin od 14 godina, učenik osmog razreda škole u Zagreba, kaže kako ih razrednica, njih sedam najboljih učenika, vodi na dodjelu nagrade nekom ministru. Nakon što mi je rekao da ima nekakav dokument i koji mi je poslao, vidim da profesorica želi djecu micati s nastave kako bi sudjelovali u desničarskom derneku u organizaciji šatoraša, gdje se MSan ministru dodjeljuje nekakva plaketa, a valjda mu trebaju djeca da mu kliču, u najboljoj maniri Kim Jong una, Velikog vođe u kojem naš MSan ministar očigledno traži uzor.

Gadi mi se sama pomisao da bi moje dijete uopće išlo na takvo nešto, ali još i više to da si netko u školi uzima za pravo djeci uskraćivati nastavne sate i voditi ih na ovakve političke manifestacije', rekao je zabrinuti roditelj za Index jučer. Danas pak stiže informacija kako ni ministar Krstičević, ali ni Medved, neće prisustvovati dodjeli plakete koju bi mu dodijelio čovjek osuđen za bludničenje nad 18-godišnjom djevojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Krstičević i Medved imaju važnijih obaveza

Iz MORH-a su kazali kako Krstičević 'zbog ranije preuzetih obveza neće biti na navedenom događaju', a naveli su i kako nije sudjelovao u njegovoj organizaciji. 'Ujedno naglašavamo da je ministar fokusiran na izgradnju i razvoj obrambenog sustava, a Domovinski rat i hrvatske branitelje drži najvećim vrednotama naše države', dodaju iz Ministarstva obrane.

Ministar branitelja Tomo Medved također ima ranije preuzete obveze, proizlazi iz odgovora Ministarstva branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo