izbori u sdp-u / Ostojić smiruje strasti: 'Suzdržite se od vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'SDP ima svoja demokratska pravila i načela kod izbora. Zato vas molim da poštujete sve kandidate, kao i njIhove simpatizere'

14.9.2016.
21:24
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić na svom je Facebook profilu pozvao prijatelje da se u komentiranju unutarstranačkih izbora u toj stranci suzdrže od bilo kakvih vrijeđanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji na fejsu, molim sve one koji imaju potrebu svojim statusima i komentarima sudjelovati u kampanji SDP-a da se suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka. SDP ima svoja demokratska pravila i načela kod izbora. Zato vas molim da poštujete sve kandidate, kao i njIhove simpatizere", napisao je Ostojić.

Nakon što je u razgovoru za portal Vijesti.hr poručila da je spremna vratiti se u SDP i kandidirati za predsjednicu te stranke, Aleksandra Kolarić se na društvenim mrežama našla na meti žestokih kritika onih koji se predstavljaju kao članovi SDP-a i koji tvrde da Kolarić ne žele u SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo pravo je iznijeti svoje mišljenje, ali mnogi od njih su prešli granicu dobrog ukusa počevši ispod svake razine ljudski vrijeđati Kolarić. Također, na Facebooku se pojavila i grupa naziva "Ne želimo Aleksandru Kolarić u SDP-u koju je u trenutku pisanja ovog teksta "lajkalo" skoro 400 ljudi. 

Inače, do ovog trenutka, potvrdu o svojoj kandidaturi za predsjednika SDP-a iznijela su tri kandidata. To su na početku spomenuti Ostojić te Tonino Picula i Domagoj Hajduković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo